«Πίεση ψηλά, δύναμη στον άξονα»

«Πίεση ψηλά, δύναμη στον άξονα»

Οι εντολές του Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Η ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής στο Καραϊσκάκη στοχεύει στην πρώτη της νίκη σε ντέρμπι μιας και μετρά μέχρι σήμερα δύο ισοπαλίες και μία ήττα με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό μέχρι σήμερα.
Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει πολύ καλή παράδοση στα ντέρμπι και μετρά δύο διπλά στο σπίτι του Ολυμπιακού πέρυσι και πρόπερσι. Αύριο θέλει να πάει με σχέδιο νίκης στο Καραϊσκάκη και για αυτό ζητά από τους ποδοσφαιριστές του πίεση ψηλά από την αρχή για να εκμεταλλευτούν τα λάθη του ΟΣΦΠ σε άμυνα και άξονα.

Η ΑΕΚ είναι πιο ξεκούραστη καθώς δεν έπαιξε μεσοβδόμαδα, την ώρα που ο Ολυμπιακός είχε το απαιτητικό ματς με την Ντιναμό Κιέβου το βράδυ της Πέμπτης. Και εκεί είναι ένα στοιχείο στο οποίο θέλει να… χτυπήσει ο Χιμένεθ με πρέσινγκ.

Και σε αυτό θα βοηθήσει πολύ η παρουσία του ακούραστου Εζεκίελ Πόνσε στην κορυφή της επίθεσης έχοντας και 10 ημέρες ξεκούρασης από το ματς στο Περιστέρι όπου είχε αποβληθεί, αλλά και αυτή των Αντρέ Σιμόες και Νέναντ Κρίστιτσιτς στον άξονα. Ενα δίδυμο στο οποίο… ποντάρει πολλά ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ και αναμένεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά μαζί στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με το ερωτηματικό πια να είναι η διάταξη. Δηλαδή αν θα υπάρχει τριάδα στον άξονα συν τον Μάνταλο, ή δίδυμο με τρεις πίσω από τον Πόνσε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ