STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Όλη η Ελλάδα περιμένει το κυριακάτικο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, αλλά το παιχνίδι έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον και από το εξωτερικό.
Οι Ρουμάνοι έχουν το δικό τους ενδιαφέρον, λόγω της παρουσίας του Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο του Δικέφαλου.
Τα ρουμανικά ΜΜΕ κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στην Τούμπα και σημειώνουν ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ «εξαφάνισαν» τα εισιτήρια του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: «Η Θεσσαλονίκη είναι… ηφαίστειο, την ώρα που ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην κατάκτηση του τίτλου μετά από 34 χρόνια. Με νίκη επί του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έτσι ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πολύ κοντά να γράψει ιστορία με τον ΠΑΟΚ».