Πλατανιάς – Ατρόμητος : Η κριτική των παικτών του Ατρόμητου

Πλατανιάς – Ατρόμητος : Η κριτική των παικτών του Ατρόμητου

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαν να μην έχει μπει στο γήπεδο. Αφού γλίτωσε το 2-0 λόγω Γιαννιώτη, στη συνέχεια ήταν ο κανονικός Ατρόμητος.

Γιαννιώτης: Αν ο Βασιλακάκης έβαλε τις γκολάρες, εκείνος έκανε τις αποκρουσάρες. Για το πέναλτι, δεν το συζητάμε. Η επέμβαση ήταν εντυπωσιακή. Αλλά πολύ δύσκολη και εξίσου καθοριστική ήταν η απόκρουση στον Ντεβέσα στο 33′. Εδειξε για ακόμη μία φορά γιατί θεωρείται απο τους καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος.

Κιβρακίδης: Αρχισε να φαίνεται κι εκείνος όταν ο Ατρόμητος αντέδρασε. Μέχρι τότε δεν ήταν ο παίκτης που έχουμε γνωρίσει, χωρίς ανεβάσματα και σωστές ιδέες.

Χατζηισαΐας: Στο πρώτο ημίχρονο είχε προβλήματα. Στο 58′ έχει κάνει σωτήρια επέμβαση στο σουτ του Μπούτνικ που πηγαίνει μέσα.

Ρισβάνης: Δεν ήταν η μέρα του, παρά το σωτήριο τάκλιν στο 24′. Στο 27′ χάνει τη μονομαχία από τον Ενσικουλού και γίνεται φάση, ενώ κάνει και το πέναλτι στον ίδιο παίκτη στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Γιαννούλης: Στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλά ανασταλτικά προβλήματα. Από δημιουργία, δεν προσέφερε. Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εκείνον.

Μάντσον: Επίσης δεν έκανε καλό ματς. Στη φάση του γκολ του Πλατανιά έχασε την κόντρα από τον Ντεβέσα. Στο 50′ έκανε ένα κακό σουτ.

Ούμπιδες: Δεν βοήθησε καθόλου, ο Κάναντι είχε πολλά παράπονα από εκείνον ακόμη και για τα στημένα. Είχε μόνο ένα σουτ άουτ στο 26′. Σωστά βγήκε.

Βασιλακάκης: Τα γκολ που σημείωσε ήταν απίστευτα. Ο πρωταγωνιστής της ομάδας του, ένα σόου που σπάνια θα ξαναβρεί στην καριέρα του.

Ντιγκινί: Μακριά από τον καλό του εαυτό, με ελάχισες απειλές, χωρίς σωστές εμπνεύσεις. Εκανε μια κεφαλιά στο 36′.

Ουάρντα: Οταν ο Ατρόμητος ανέβηκε, βοήθησε. Μέχρι τότε είχε στο 21′ ένα πολύ άστοχο σουτ. Στο 65′ έκανε ένα καλό φάουλ, που έβγαλε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και στο 71′ πέτυχε το γκολ που έδωσε το προβάδισμα. Ξεχωριστή στιγμή ότι χειροκροτήθηκε και από τους φίλους του Πλατανιά στην αλλαγή του.

Ντάουντα: Από δικό του λάθος ξεκινάει το γκολ του Πλατανιά. Το πήρε πίσω με τη σέντρα που έκανε γκολ με ψαλιδάκι ο Βασιλακάκης στο 61′. Δεν ήταν πάντως καλός.

Μπουσούλατζιτς: Κράτησε πολύ περισσότερο τη θέση του και έδωσε μεγαλύτερη πνοή από τον Ούμπιδες. Χωρίς κι εκείνος να κάνει κάτι ιδιαίτερο.

Καρασαλίδης: Επαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Μενσά: Μπήκε στις καθυστερήσεις.

Κάναντι: Δεν πήγε προετοιμασμένος. Δεν του βγήκε τίποτα στο πρώτο ημίχρονο, ούτε η αλλαγή συστήματος με 4-1-4-1 και τον Ούμπιδες πιο μπροστά. Στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας του, αλλά ήταν και τυχερός που είχε Γιαννιώτη και Βασιλακάκη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ