Πλατανιάς – Ατρόμητος : Η κριτική των παικτών του Πλατανιά

Πλατανιάς – Ατρόμητος : Η κριτική των παικτών του Πλατανιά

Ο Πλατανιάς ήταν καταπληκτικός μέχρι το χαμένο του πέναλτι και την ευκαιρία να κάνει το 2-0. Στη συνέχεια έχασε όλη του την ενέργεια και δέχτηκε τρία γκολ.

Κοκκαλάς: Στα τρία γκολ δεν μπορούσε να κάνει και πολλά. Ειδικά στα δύο του Βασιλακάκη. Εκεί που μπορούσε, στο φάουλ του Ουάρντα στο 65′, το έκανε.

Στάθης: Ετρεξε πολύ στο καλό διάστημα του Πλατανιά. Στη συνέχεια ξέμεινε από δυνάμεις, έκανε λάθη και έχασε μονομαχίες.

Ντικαμονά: Είχε πολλές μονομαχίες, στο ψηλό παιχνίδι δεν έχασε καμία. Αλλά είχε κάποιες λάθος τοποθετήσεις και αρκετά λάθη για το χώρο δράσης του. Εκανε στο 33′ μια κεφαλιά που μπλόκαρε ο Γιαννιώτης.

Δημούτσος: Ξεκίνησε με πολύ μεγάλο πάθος και ενέργεια. Το 1-0 ξεκινάει από εκείνον, που κάνει το κλέψιμο στον Ντάουντα.

Βάντερσον: Στο ξεκίνημα δέχτηκε πολλές παρατηρήσεις από τον Ρόκα για λάθος τοποθετήσεις. Εχει ευθύνη, αν και άτυχος, στη φάση του 1-2 από τον Ουάρντα.

Ντίντακ: Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο στο παιχνίδι. Πάντως τη θέση του την κράτησε, χωρίς προβλήματα, αλλά και χωρίς το κάτι παραπάνω.

Αγγελόπουλος: Ξεκίνησε εντυπωσιακά. Με πολλές δυνάμεις, κάλυψε όλη την πλευρά. Είχε κι ένα σουτ στο 20′, έστω πολύ άστοχο. Στη συνέχεια κουράστηκε.

Στάμου: Είναι μέσα και στα δύο πρώτα γκολ του Ατρομήτου. Στο 1-1 εκείνον πέρασε ο Ντάουντα για να σεντράρει., στο 2-1 εκείνος μπερδεύεται με τον Βάντερσον και βγαίνει ο Ουάρντα τετ α τετ.

Κοροβέσης: Ο Ρόκα τού το είχε πει. πρόσεχε θα ξεμείνεις από μπαταρία. Οταν πάντως είχε, ήταν πολύ καλός. Μέχρι το 58′, όταν και έβγαλε πάσα για γκολ στον Μπούτνικ, αλλά εκείνος το έχασε.

Ντεβέσα: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταπληκτικός. Εκανε την ασίστ για το 1-0 στον Ενσικουλού και στο 33′ με τον σκόρερ έκρυψαν την μπάλα, αλλά το σουτ του έδιωξε ο Γιαννιώτης. Κράτησε και την μπάλα, μάλλον κακώς αντικαταστάθηκε.

Ενσικουλού: Οσο είχε δυνάμεις ήταν ο κορυφαίος. Στο 8′ είχε σουτ από πλάγια θέση, στο 22′ σκόραρε, στο 27′ κυνήγησε και κέρδισε μια χαμένη μπαλιά και την έκανε ευκαιρία, στο 33′ δωσε πάσα για γκολ στον Ντεβέσα, στο 46′ κέρδισε το πέναλτι. Κάποια στιγμή κουράστηκε.

Μπούτνικ: Ισως ο μοιραίος της ομάδας του. Στο πρώτο ημίχρονο συμμετείχε στο παιχνίδι, αλλα οι απειλές του δεν ήταν άμεσες. Καλύτερη στιγμή η προβολή άουτ στο 12′. Στο δεύτερο έχασε το πέναλτι και ακόμη μία ευκαιρία για γκολ, όταν του σουτ του κόντραρε στον Χατζησαΐα.

Στανισάβλιεβιτς: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν βοήθησε καθόλου. Λίγα τρεξίματα, λίγες επαφές με την μπάλα.

Παπανικολάου: Μπήκε όταν ο Βασιλακάκης έκανε το 1-3. Σε ένα παιχνίδι πλέον τελειωμένο.

Ραχμάν: Επαιξε λίγο, δεν μπορεί να κριθεί.

Ρόκα: Είχε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι. Είχε προετοιμάσει μια ομάδα για μάχη και την έδωσε. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, η διαχείριση μάλλον δεν ήταν η καλύτερη. Ειδικά από τη στιγμή που έβλεπε την ομάδα προβληματική από το χαμένο πέναλτι και μετά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ