Οριστικό: Ο Χιμένεθ στην ΑΕΚ για 1,5 χρόνο

Οριστικό: Ο Χιμένεθ στην ΑΕΚ για 1,5 χρόνο

Ο Μανόλο Χιμένεθ σχεδόν 8 μήνες μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του. Συμφωνία για 1,5 χρόνο με την Ενωση, έρχεται σήμερα στην Αθήνα. Στον πάγκο με τον Ατρόμητο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι και πάλι προπονητής της ΑΕΚ, καθώς συμφώνησε σε όλα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και σήμερα το βράδυ φτάνει στην Ελλάδα για να υπογράψει και να πιάσει δουλειά.

Ο Χιμένεθ θα διαδεχθεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο της ΑΕΚ, με τη συμφωνία του Ισπανού τεχνικού με την Ένωση να θεωρείται κλειδωμένη! Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα για συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου και έτσι η 3η επιστροφή του Χιμένεθ στην ΑΕΚ, είναι γεγονός!

Οι πληροφορίες θέλουν τον Ισπανό τεχνικό στην Αθήνα απόψε το βράδυ, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του και να αναλάβει τις τύχες της ΑΕΚ. Στο τιμόνι της οποίας θα κάτσει από το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ατρόμητο, με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χιμένεθ αποχώρησε το καλοκαίρι από την Ενωση, λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος και παρά την κατ’ αρχήν συμφωνία που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αυτή θα είναι η δεύτερη επιστροφή του και συνολικά τρίτη θητεία του στους Κιτρινόμαυρους, με την πρώτη ένα διαρκεί από τις 07/10/2010 έως τις 05/10/2011 (κατέκτησε ένα Κύπελλο), ενώ η δεύτερη από τις 19/01/2017 μέχρι τον Ιούνιο, όταν και οδήγησε την ΑΕΚ στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ