Στο ΟΑΚΑ ο Γ. Σαββίδης με καπελάκι: «Ιβάν ο τρομερός» (pics)

Στο ΟΑΚΑ ο Γ. Σαββίδης με καπελάκι: «Ιβάν ο τρομερός» (pics)

Ο γιος του μεγαλομετόχου και μέλος του Δ.Σ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ συνόδευσε την αποστολή του Δικεφάλου στο ΟΑΚΑ και θα παρακολουθήσει από κοντά τη μάχη με την ΑΕΚ.

Δίπλα στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του ΠΑΟΚ στέκεται έμπρακτα ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και θα παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο γιος του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Δ.Σ του Δικεφάλου, βρίσκεται στο Ολυμπιακό Στάδιο μαζί με τον επώνυμο φίλο του ΠΑΟΚ και παρουσιαστή, Γιώργο Μαυρίδη, ενώ μάλιστα κυκλοφορεί στους διαδρόμους του ΟΑΚΑ, φορώντας ένα καπέλο το οποίο πάνω γράφει: «Ιβάν ο Τρομερός».

Ο Γιώργος Σαββίδης δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του στον Ρουμάνο τεχνικό και τους παίκτες του ΠΑΟΚ και περιμένει από την ομάδα του να πάρει την πολυπόθητη νίκη. Οσον αφορά στον Ιβάν, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου μπορεί να είναι τιμωρημένος και να μην έχει δικαίωμα να βρεθεί στο γήπεδο, αλλά συνόδευσε την ομάδα και χαιρέτησε έναν – έναν τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες του Γιώργου Σαββίδη:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ