Πρώην φορ-«μαμούθ» του Παναθηναϊκού, στην 4η κατηγορία της Βραζιλίας!

Πρώην φορ-«μαμούθ» του Παναθηναϊκού, στην 4η κατηγορία της Βραζιλίας!

Ποιος παίκτης που φόρτωσε στον Παναθηναϊκό ο καταστροφέας Στραματσόνι, κατάντησε να παίρνει μεταγραφή σε ομάδα της 4ης κατηγορίας του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση τα τελευταία δύο χρόνια. Τα χρέη είναι εκεί, λύση ουσιαστική δεν προκύπτει, αντίθετα με τα προβλήματα, που ολοένα και χτυπούν την πόρτα των Πράσινων. Προβλήματα που προκύπτουν από τη διαχείριση που έγινε στους Πράσινους, ειδικά επί εποχής Στραματσόνι. Αυτού του «τυφώνα», που ισοπέδωσε τα οικονομικά του συλλόγου, με τη στήριξη-ανοχή του Αλαφούζου.

Στο διάστημα που ο Ιταλός τεχνικός έμεινε στον πάγκο του Τριφυλλιού, από το Κορωπί πέρασαν κάθε πιθανό και απίθανο φρούτο. Με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που που έφερε στην Ελλάδα ο Ιταλός… μάγειρας, να αποτυγχάνουν παταγωδώς, αλλά να μένουν στον… σβέρκο του συλλόγου, ως μελλοντικά χρέη.

Ενας από τους απίθανους ποδοσφαιριστές που είχε χρυσοπληρώσει ο Παναθηναϊκός επί Στραματσόνι, λοιπόν, ήταν και ο Γιούρι Σόουζα Αλμέιδα, κατά κόσμον Γιούρι Μαμούτε (μαμούθ)! Ο 20χρονος (τότε) Βραζιλιάνος επιθετικός, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2016, με 6μηνο δανεισμό από την Γκρέμιο, ήρθε στην Ελλάδα ως το υπερταλέντο που θα αλλάξει την επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τα εντυπωσιακά ρεπορτάζ της εποχής εκείνης. Μάλιστα, λέγεται ότι για τη συγκεκριμένη προσθήκη (μαζί με του Λούκας Εβαντζελίστα) ο Παναθηναϊκός είχε πληρώσει μία αμίθητη μανατζερική προμήθεια, που έφτανε το μισό εκατομμύριο ευρώ!

Πού βρίσκεται σήμερα ο Μαμούτε; Μόλις χθες το απόγευμα ανακοινώθηκε η μετακίνησή του στην ιστορική και παγκοσμίως… άγνωστη Αγκουα Σάντα. Ελληνιστί… Αγιονέρι! Ομάδα της 4ης κατηγορίας του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου! Ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί δανεικός για 6 μήνες από την Γκρέμιο, η οποία τον έχει στείλει κατά σειρά σε Ναούτικο, Ακτόμπε (Αζερμπαϊτζάν), Ζουβεντούδε από την ημέρα που έφυγε από τον Παναθηναϊκό, με απολογισμό 7 συμμετοχές, 109 αγωνιστικά λεπτά και τίποτε άλλο. Μηδέν. Στα 23 του (07/05/1995) πρώην ποδοσφαιριστής ήδη…

Με τους διάφορους Μαμούτε του Στραματσόνι και των λοιπών φωστήρων που έπαιξαν με τα οικονομικά του Παναθηναϊκού, φτάσαμε στο σήμερα. Η ΠΑΕ να βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής και να περιμένει… Ταϊλανδούς πειρατές για να τη σώσουν.

Η τότε πανηγυρική ανακοίνωση του Παναθηναϊκου για το «Μαμούθ»
https://www.instagram.com/p/BAej_LPEFxn/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ