Νέο μπάσιμο της ΑΕΚ και επίσημη πρόταση για Ντιένγκ

Νέο μπάσιμο της ΑΕΚ και επίσημη πρόταση για Ντιένγκ

Η ΑΕΚ κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Αλιού Ντιένγκ και κατέθεσε νέα πρόταση για την απόκτηση του 21χρονου μέσου στην MC Αlger, αλλά για το... καλοκαίρι!

Από την πρώτη στιγμή η ΑΕΚ έδειξε την πρόθεσή της να αποκτήσει έναν νεαρό, ταλαντούχο και εξελίξιμο ποδοσφαιριστή για τη μεσαία της γραμμή, επιθυμώντας να κάνει μια σημαντική επένδυση. Και το όνομα του Αλιού Ντιένγκ ήταν από την πρώτη στιγμή στις υψηλότερες θέσεις της λίστας της.

Παρά τις κατά καιρούς διαψεύσεις και… αποχωρήσεις της Ενωσης από την υπόθεση του 21χρονου μέσου από το Μαλί,οι Κιτρινόμαυροι ποτέ δεν σταμάτησαν να ασχολούνται σοβαρά και να θέλουν να αποκτήσουν τον παίκτη. Με σημερινό δημοσίευμα του «France Football» να αναφέρει ότι η ΑΕΚ επανήλθε και κατέθεσε νέα προσφορά στην MC Alger για την απόκτησή του.

Οπως τονίζει το γαλλικό δημοσίευμα, η Ενωση κατέθεσε νεά επίσημη προσφορά στην ομάδα του Ντιένγκ, η οποία φτάνει τις 500.000 €. Οι Γάλλοι επισημαίνουν ότι η ομάδα από την Αλγερία δεν επιθυμεί να χάσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο τονίζουν επίσης ότι «ο Ελληνικός σύλλογος ελπίζει σε να φτάσει σε συμφωνία αυτό τον χειμώνα, για την επόμενη μεταγραφική περίοδο». Δηλαδή για το καλοκαίρι! Μία νέα πτυχή της υπόθεσης, που δείχνει ότι η Ενωση βλέπει ως επένδυση τον Ντιένγκ και τον θέλει, πάση θυσία.

Στο δημοσίευμα του «France Football» ο Ντιένγκ αναφέρεται ως «δυνατός και αθλητικός» ποδοσφαιριστής και πως «ξεχώρισε στο Κύπελλο Εθνών του 2016 με τα χρώματα του Μαλί». Επιπλέον, γίνεται αναφορά σε προτάσεις που είχε από την Τουρκία, πριν βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τη νυν ομάδα του, έως το καλοκαίρι του 2020.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ