Οι φήμες για Αλ Αχλί και η απάντηση του Χασάν

Οι φήμες για Αλ Αχλί και η απάντηση του Χασάν

Στην Αίγυπτο έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι η Αλ Αχλί ενδιαφέρεται για την απόκτηση του υψηλόσωμου στράικερ, με τον ίδιο πάντως να διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα της πατρίδας του.

Ο Αχμέντ Χασάν στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού αγωνίστηκε ελάχιστα, με τα Μέσα από την Αίγυπτο να αναφέρουν ότι ο υψηλόσωμος στράικερ ζήτησε από τους Πειραιώτες να αποχωρήσει από την ομάδα και να επιστρέψει στην Μπράγκα.

Παράλληλα, στην Αίγυπτο τις τελευταίες ώρες υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Αλ Αχλί ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον 25χρονο στράικερ του Ολυμπιακού. Ο Χασάν μάλιστα μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό, αφήνοντας ουσιαστικά ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Πάντως, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν έχει μιλήσει με τη διοίκηση της Αλ Αχλί, η οποία ωστόσο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ίσως έχει κάνει κρούση στην Μπράγκα.

«Δεν έχω ξεχάσει όσα μου πρόσφερε η ομάδα. Όταν ήμουν έξι χρονών ξεκίνησα να αγωνίζομαι στην Αλ Αχλί και είναι το σπίτι μου. Δεν υπήρξε, ωστόσο καμία επαφή μου με την Αλ Αχλί κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Ανήκω στην Μπράγκα και στον Ολυμπιακό. Αν έχουν γίνει επαφές ίσως να έχουν γίνει με τη Μπράγκα», δήλωσε ο διεθνής άσος των Πειραιωτών.

Οι συμπατριώτες του, πάντως, παρά τις δηλώσεις του, στα ρεπορτάζ τους αναφέρουν ότι είναι υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο Χασάν να επιστρέψει στην Αίγυπτο για χάρη της Αλ Αχλί.

Δείτε το βίντεο με την παρέμβαση του Χασάν σε τηλεοπτικό σταθμό:

https://www.youtube.com/watch?v=nUpBqSaCPkw

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ