ΑΕΚ: Η πρώτη ομάδα που πετυχαίνει 4 γκολ σε ένα ημίχρονο φέτος!

ΑΕΚ: Η πρώτη ομάδα που πετυχαίνει 4 γκολ σε ένα ημίχρονο φέτος!

Φουριόζα η Ένωση στο πρώτο ματς πρωταθλήματος του νέου έτους, διέσυρε τον ΠΑΣ με 4-0 και συνόδεψε την εμφατική επικράτησή της με πολλά ρεκόρ!

Άκρως εντυπωσιακή η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ στα Ιωάννινα. Οι Κιτρινόμαυροι βρέθηκαν να προηγούνται με 4-0 πριν την συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών του αγώνα, επίδοση που είχαν να πετύχουν μια δεκαετία! Συγκεκριμένα από τον Μάρτη του 2009! Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι τέσσερα γκολ είχαν πετύχει συνολικά στις 21 έως τώρα επισκέψεις τους στους Ζωσιμάδες!

Τα ρεκόρ της Ένωσης μάλιστα δεν σταματούν εδώ…

Οι πρωταθλητές, σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της Superleague, είναι η πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα φέτος που σκοράρει τέσσερα γκολ στο στο πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα. Τελευταία ομάδα που έχει βάλει τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο είναι πάλι η ΑΕΚ, στις 18 Φεβρουαρίου του 2018, κόντρα στην Ξάνθη.

Τελευταία ομάδα που έβαλε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο εκτός έδρας, είναι ο Παναθηναϊκός στις 18 Φεβρουαρίου του 2017 όταν προηγήθηκε 4-0 του Αστέρα Τρίπολης και τον νίκησε τελικώς με το εμφατικό 5-0. Τελευταία ομάδα που έχει βάλει περισσότερα από τέσσερα είναι πάλι η… ΑΕΚ, στις 5 Φεβρουαρίου 2017, όταν προηγήθηκε 5-0 της Βέροιας και νίκησε 6-0!

Επίσης, πάνε πάνω από δύο χρόνια, από την τελευταία φορά που οι Κιτρινόμαυροι πέτυχαν τουλάχιστον τέσσερα γκολ εκτός έδρας, σε επίσημο αγώνα. Συγκεκριμένα ήταν στις 26 Οκτωβρίου 2017, όταν επικράτησαν στη Λάρισα του Απόλλωνα για το Κύπελλο με 7-0 (ημίχρονο 5-0).

Όσον αφορά το πρωτάθλημα όμως η ΑΕΚ είχε να πετύχει τέσσερα γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο από τον Μάρτιο του 2009 όταν και είχε επικρατήσει με 1-5 του Πανσερραϊκού. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δέχεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρώτο ημίχρονο τέσσερα γκολ στην έδρα του! Μάλιστα ανεξάρτητα έδρας δεν έχει δεχτεί τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο εδώ και 40 χρόνια! Ήταν πάλι η ΑΕΚ, όταν τον νικούσε στη Νέα Φιλαδέλφεια με 7-2 και ημίχρονο 5-0!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ