Τουρκικά ΜΜΕ: «Πωλήθηκε ο Ροντρίγκες – Παίρνει 2 εκατ. ευρώ ο ΠΑΟΚ»

Τουρκικά ΜΜΕ: «Πωλήθηκε ο Ροντρίγκες – Παίρνει 2 εκατ. ευρώ ο ΠΑΟΚ»

Δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα αναφέρουν ότι η Γαλατά ολοκλήρωσε την πώληση του Γκάρι Ροντρίγκες στην Αλ Ιτιχάντ έναντι 10 εκατ. ευρώ. Μπαίνουν δύο εκατ. ευρώ στα ταμεία του ΠΑΟΚ από την μεταγραφή

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ιτιχάντ σύμφωνα με τα σημερινά δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου και ο δικέφαλος του Βορρά  θα πάρει «δώρο» δύο εκατ. ευρώ. Η ιστοσελίδα aksam.com.tr αναφέρει ότι η Γαλατά συμφώνησε με την Αλ Ιτιχάντ για την πώληση του παίκτη έναντι 10 εκατ. ευρώ κι αυτό σημαίνει ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα βάλει στα ταμεία της δύο εκατομμύρια.

Ο ΠΑΟΚ είχε κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη 20% όταν είχε παραχωρήσει τον Ροντρίγκες στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης και μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο δικέφαλος του Βορρά θα είναι κερδισμένος από την πώληση του παίκτη.

Αρχικά η Γαλατά είχε αρνηθεί πρόταση ύψους 8 εκ. ευρώ από τους Άραβες, αλλά η συμφωνία παραχώρησης του Ροντρίγκες κλείνει στα 10 εκ. ευρώ. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο ίδιος ο παίκτης θα πάρει 3 εκ. ευρώ τον χρόνο υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ