Άρης: Οι 4+1 θέσεις ενίσχυσης και οι αποχωρήσεις

Άρης: Οι 4+1 θέσεις ενίσχυσης και οι αποχωρήσεις

Οι εξελίξεις στα μεταγραφικά πλάνα και στις αποδεσμεύσεις των κίτρινων. Έφυγε ο Μάβραϊ ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίνγκολσταντ.

Οι άνθρωποι του Άρη από σήμερα (02/01) δεν πιάνουν εντατικά δουλειά μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στο μεταγραφικό, μετά τη μικρή παύση λόγω πρωτοχρονιάς.

Οι κίτρινοι αναζητούν ποδοσφαιριστές κυρίως για τέσσερις συγκεκριμένους ρόλους σε δύο γραμμές που έχουν προτεραιότητα. Συγκεκριμένα, θέλουν να καλύψουν τόσο τα δύο άκρα όσο και μια θέση στο κέντρο της άμυνας, όπως και την κορυφή της επίθεσης. Στη λίστα τους βρίσκονται περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει και οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο. Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρονται και για την ενίσχυση του κέντρου τους με την απόκτηση ενός χαφ (που θα αγωνίζεται στο «8»).

Ακόμη, οι ιθύνοντες καλούνται να διαχειριστούν και την αποσυμφόρηση του υπάρχοντος ρόστερ. Ο Μέργκιμ Μάβραϊ αποτελεί ήδη παρελθόν από τους κίτρινους και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία και την Ίνγκολσταντ. Ο ποδοσφαιριστής είχε συνάντηση με τον αθλητικό διευθυντή, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο , ο οποίος ανέλαβε και τις διαπραγματεύσεις με την Ίνγκολσταντ.

Ο Μάβραϊ δεν ικανοποίησε , σίγουρα, με την παρουσία του στο Κλεάνθης Βικελίδης και οι άνθρωποι του Άρη συμφώνησαν στην παραχώρηση του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ θα εισπράξει ένα ποσό από την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γερμανική ομάδα δίνει ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή, για να τον πείσει να συνεχίσει τη καριέρα του σε αυτήν. Εκτός του Αλβανού αμυντικού, ο Μπάμπης Παυλίδης είναι κοντά στο να παραχωρηθεί δανεικός, ενώ αναμένεται να αποχωρήσει και ο Θωμάς Ναζλίδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ