Πάει για πλάγιους αμυντικούς ο Άρης

Πάει για πλάγιους αμυντικούς ο Άρης

Οι άνθρωποι του Άρη θα προχωρήσουν στην απόκτηση ποδοσφαιριστών και στο δεξί και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στην αναζήτηση ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας τους βρίσκονται οι άνθρωποι του Άρη. Οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με παίκτες και τους εκπροσώπους τους, για την κάλυψη των θέσεων που έχει εισηγηθεί ο Σάββας Παντελίδης.

Ο Άρης θα κινηθεί αρχικά για την απόκτηση παικτών και στα δυο άκρα της αμυντικής γραμμής, ενώ θα κινηθεί για ένα μέσο, ένα πλάγιο μεσοεπιθετικό και ένα παίκτη στη κορυφή της επίθεσης, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Γιουνές. Ακόμα, οι συγκεκριμένοι παίκτες θα προέρχονται είτε από το ελληνικό , είτε από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, προκειμένου να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ακόμα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι φαίνεται ότι αλλάζουν τα δεδομένα, σε ότι αφορά την περίπτωση του Μάβραϊ. Με τον ποδοσφαιριστή είχε γίνει μια φιλολογική κουβέντα, αναφορικά με το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας του , όμως, οι άνθρωποι του Άρη, πλέον, έχουν αλλάξει γνώμη και τη δεδομένη χρονική στιγμή οι περισσότερες πιθανότητες είναι υπέρ της παραμονής του ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ