Αποκλειστικό: Μπάσιμο του Ολυμπιακού για Σολδάνο

Αποκλειστικό: Μπάσιμο του Ολυμπιακού για Σολδάνο

To10.gr αποκαλύπτει την κίνηση του Ολυμπιακού για τον Φράνκο Σολδάνο. Η επαφή με τον δικηγόρο του παίκτη, οι απαιτήσεις της Ουνιόν, το «θέλω» του Αργεντινού φορ και οι προτάσεις από Τζένοα, Σάντος.

Το όνομα του Φράνκο Σολδάνο βρίσκεται στην ατζέντα του Ολυμπιακού εδώ και μήνες. Ψηλά στην ατζέντα. Τόσο ψηλά, που οι Ερυθρόλευκοι αποφάσισαν ότι πρέπει να προσπαθήσουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Από τώρα. Καλύπτοντας με τον Αργεντινό την ανάγκη τους για απόκτηση ενός ακόμη σέντερ φορ, με έφεση στο γκολ και με συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, μέσα στο «κουτί».

Όπως αποκάλυψε από χθες to10.gr, ο Σολδάνο αποτελεί έναν από τους πρώτους παίκτες της μεταγραφικής λίστας για την ενίσχυση στην επίθεση. Η περίπτωσή του εξετάζεται πολύ «ζεστά» και αναζητείται ο τρόπος ώστε η μεταγραφή να ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Με τους Ερυθρόλευκους να έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές για την ένταξη του 24χρονου φορ στο δυναμικό τους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν επαφές με τη διοίκηση της Ουνιόν Σάντα Φε, ώστε να καθορίσουν το ποσό που επιθυμεί η αργεντίνικη ομάδα για να αφήσει τον Σολδάνο. Επαφές που έχουν ως σημείο αναφοράς τη δεδομένη επιθυμία του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί για τους Ερυθρόλευκους. Αλλά και το γεγονός ότι το συμβόλαιό του με την Ουνιόν λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο. Ετσι, εάν η ομάδα του δεν πάρει τώρα κάτι, σε λίγους μήνες δεν θα πάρει τίποτα… Διότι ο παίκτης θα είναι ελεύθερος. Και πιθανότατα θα υπογράψει… αλλού από τον Ιανουάριο. Και αυτό το «αλλού», δεν αποκλείεται να είναι ο Ολυμπιακός.

Όπως γίνεται αντιληπτό η ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Σολδάνο και ο ποδοσφαιριστής είναι απολύτως ενήμερος για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών. Για την ακρίβεια, πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον εκπρόσωπο/δικηγόρο του ποδοσφαιριστή.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις απαιτήσεις της Ουνιόν, τώρα, παρά το γεγονός ότι ο Σολδάνο μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες, οι Αργεντινοί φέρονται διατεθειμένοι να μην «πέσουν» κάτω από το 1,5 εκατ. ευρώ! Χρήματα που σε καμία περίπτωση δεν κρίνονται λίγα για παίκτη που μπορείς να αποκτήσεις με μηδέν κόστος σε λίγους μήνες. Αλλά οποία δεν αποκλείουν τίποτε, καθώς ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει κατασταλάξει στον Αργεντινό σέντερ φορ, θεωρώντας πολύ ξεχωριστή την περίπτωσή του. Ενώ και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να παίξει από τον Ιανουάριο στην Ευρώπη.

Πάντως ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του για τον Σολδάνο. Ηδη εδώ και καιρό η Τζένοα έχει κινηθεί για την απόκτησή του, ενώ ο Χόρχε Σαμπάολι, νέος προπονητής της βραζιλιάνικης Σάντος και πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον πάρει μαζί του στη Βραζιλία. Ενώ διαρκώς προκύπτουν κρούσεις από τους μεγάλους της Αργεντινής. Με τον παίκτη, ωστόσο, να θέλει να κάνει το άλμα στην Ευρώπη, καθώς στα 24 του χρόνια αισθάνεται έτοιμος. Και με το ιταλικό διαβατήριο ανά χείρας, πιστεύει ότι ανοίγεται μπροστά του μία σπουδαία καριέρα. Κάτι που φαίνεται ότι πιστεύει και ο Ολυμπιακός…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ