Στην ελίτ της Ευρώπης ο ΠΑΟΚ: Αήττητος μαζί με Γιούβε, Λίβερπουλ, Παρί

Στην ελίτ της Ευρώπης ο ΠΑΟΚ: Αήττητος μαζί με Γιούβε, Λίβερπουλ, Παρί

Ο Δικέφαλος του Βορρά μετράει συνολικά 13 νίκες, συν μία ισοπαλία, σε 14 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Superleague, απόδοση που τον τοποθετεί ανάμεσα στις 8 αήττητες ομάδες της Ευρώπης!

Ο ΠΑΟΚ απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος, με 13 νίκες και 1 ισοπαλία σε συνολικά 14 αγωνιστικές της Superleague, επίδοση εντυπωσιακή που τον εντάσσει στη λίστα των αήττητων της Ευρώπης, ανάμεσα σε ιστορικούς συλλόγους της Γηραιάς Ηπείρου όπως οι Γιουβέντους, Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν.

Μια ανάσα πριν το νέος έτος, και οι σύλλογοι που παραμένουν ακόμα αήττητοι στα πρωταθλήματά τους, αρχίζουν να λιγοστεύουν. Ωστόσο, η πρωταθλήτρια Γιούβε στη Serie A ή η Λίβερπουλ στην Premier League εξακολουθούν να προπορεύονται και να παραμένουν χωρίς ήττα, φέτος. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να υπερηφανεύεται ότι ανήκει σε αυτό το κλειστό  κλαμπ των αήττητων!

Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος του Βορρά  βρίσκει το όνομά του σε μία λίστα που περιλαμβάνει μεγαθήρια όπως η Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Λίβερπουλ των Σαλάχ – Φιρμίνο – Μανέ και η Παρί Σεν Ζερμέν των Κιλιάν Μπαπέ, Νεϊμάρ Καβάνι. Στην εν λόγω λίστα βρίσκει κανείς και την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο τιμόνι της οποίας βρίσκεται ο πρώην «ασπρόμαυρος» Βλάνταν Ίβιτς.

Αναλυτικά:

1) Ερυθρός Αστέρας 19-2-0

2) Σάλτσμπουργκ 15-3-0

3) Γιουβέντους 15-1-0

4) Σλόβαν Μπρατισλάβας 14-4-0

5) Λίβερπουλ 14-3-0

6) Παρί Σεν Ζερμέν 14-2-0

7) ΠΑΟΚ 13-1-0

8) Μακάμπι Τελ Αβίβ 11-3-0

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ