Τα πειράγματα, το κάλεσμα σε Μυστακίδη και η «πίεση» της αγοράς του Κάτσε

Τα πειράγματα, το κάλεσμα σε Μυστακίδη και η «πίεση» της αγοράς του Κάτσε

Οι διάλογοι στον λογαριασμό του Κάτσε αποδεικνύουν το καλό κλίμα, η αποθέωση του Μυστακίδη και η ρήτρα αγοράς που είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού.

Ο Φεντερίκο Μακέντα και ο Αντονί Μουνιέ αποθέωσαν τα ξημερώματα της Δευτέρας διαδικτυακά τον Έργκους Κάτσε για την εκπληκτική μπαλιά στον Ιταλό φορ στο νικητήριο γκολ επί του Ατρομήτου.

Ο Αλβανός διεθνής χαφ το τελευταίο διάστημα βρίσκει τον εαυτό του και αποδεικνύει γιατί είναι χρήσιμος στον φετινό Παναθηναϊκό. Μην ξεχνάμε ότι ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» Νίκος Νταμπίζας έδωσε μάχη για να ανανεώσει τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ πριν λήξει ο προηγούμενος στις 30 Ιουνίου, διότι κατόπιν θα λογιζόταν ως μεταγραφή κι επειδή είναι 25 ετών και λογίζεται ως ξένος, δεν θα είχε δικαίωμα ο σύλλογος ν’ αποκτήσει και τον Μακέντα.

Ο Νταμπίζας έκλεισε τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, στην οποία σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στη Θεσσαλονίκη, προβλέπεται ρήτρα αγοράς 400.000 ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός καλύπτει το μισό συμβόλαιο του Κάτσε, δηλαδή τις 200.000 ευρώ από τις 400.000 που έχει την τρέχουσα, αλλά και την επόμενη σεζόν με τον «Δικέφαλο». Οι καλές εμφανίσεις του Κάτσε το τελευταίο διάστημα είναι αυτό που ήθελαν ο Δώνης (τον είχε σε εκτίμηση από τότε που εργαζόταν στην Τούμπα) και ο Νταμπίζας.

Ο τελευταίος δεν βιάζεται για την αγορά. Περιμένει να δει διάρκεια και να μάθει τι θα ισχύει με το μπάτζετ της νέας περιόδου. Όσο, όμως, ο Κάτσε ανεβαίνει, τόσο θ’ αυξάνεται και η «πίεση» αγοράς του. Δεν θα είναι και ό,τι καλύτερο να χαθεί ένας ποιοτικός παίκτης, που νιώθει καλά στον Παναθηναϊκό, έχει δεθεί κι έχει προσαρμοστεί πλήρως στα αποδυτήρια, ενώ έχει και μεταπωλητική αξία. Είναι διεθνής κι έχει κι αυτό τη σημασία του. Η υπόθεση αγοράς είναι ξεκάθαρα στο χέρι του Παναθηναϊκού. Δίνει ο Αλαφούζος τα χρήματα; Γίνεται περιουσιακό στοιχείο των «πρασίνων». Εδώ, βέβαια, υπάρχει μία σημαντική παράμετρος, αλλά λογικά όταν έρθει η ώρα δεν θα προκύψει πρόβλημα. Ο Κάτσε, όπως αναφέραμε, έχει συμβόλαιο και του χρόνου (με τα μπόνους) 400.000 ευρώ και θα ζητήσει κάτι παραπλήσιο. Δεν είναι εύκολο αυτό το ποσό για τον Παναθηναϊκό, όμως, όλα δείχνουν ότι δεν θα σταθεί ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Πειράγματα

Το βράδυ της Δευτέρας, πάντως, στήθηκε νέο σόου στον λογαριασμό του Κάτσε στο instagram. Ο μέσος του «τριφυλλιού» ανέβασε βίντεο με τη φάση του νικητήριο γκολ από το ξεκίνημα έως το τέλος… Το οποίο ξεκινάει με τον Κάτσε να ντριμπλάρει εκπληκτικά τον Μπουσούλατζιτς με περιστροφή του σώματος, να κάνει λίγα μέτρα πίσω από τη σέντρα και να βγάζει τη σαραντάρα μπαλιά στον Ιταλό. «Φανταστικό γκολ Ιταλέ αδερφέ», σχολίασε ο Κάτσε, αλλά οι Μουνιέ, Διούδης δεν το άφησαν να περάσει. «Αδερφέ είσαι σίγουρος ότι έβαλες το βίντεο για το γκολ;» αναρωτήθηκε ο Μουνιέ. «Και για τη ντρίμπλα», απάντησε ο Κάτσε με τον Διούδη να κάνει νέα… επίθεση: «Ναι, το γκολ ήθελες να μας δείξεις…». «Δες εκεί τη ντρίμπλα ρε γατάκι», ήταν το μήνυμα του Κάτσε. Αλλά δεν τελείωσε εκεί το παιχνίδι… «Σηκώθηκε η μπάλα από τη λακκούβα κι έφτασε κατά τύχη», έγραψε ο Οικονόμου. «Και στη ντρίμπλα τι έγινε;», ρώτησε ο Κάτσε με τον έμπειρο στόπερ να τον αποθεώνει: «Εκεί τον άδειασες @@ατα». Ο Μακέντα στη συνέχεια ήταν πιο σοβαρός. «Αυτή η πάσα ήταν το κλειδί αδερφέ», με τον Κάτσε να τον πειράζει: «Τι έφαγες χθες; Κοντρόλ;».

Κάλεσμα σε Μυστακίδη…

Στον διάλογο μπήκε και ο Γιάννης Μυστακίδης. Ο ταλαντούχος επιθετικός, ο οποίος ήταν με τον Κάτσε στον ΠΑΟΚ και πέρσι στον δεύτερο γύρο δόθηκαν μαζί δανεικοί στον Παναθηναϊκό, θα ήθελε πολύ να επιστρέψει. Τα πράγματα δεν είναι απλά, τώρα που βρίσκεται στον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. «Αντρές Ινιέστα ρίξε μια ματιά. Μπράβο αδερφάκο», έγραψε λοιπόν ο Μυστακίδης κι ο Κάτσε βρήκε την αφορμή: «Ελα να σου βγάλω και σένα καμία»…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ