Χιμένεθ : «Θα χρειαστούμε τέσσερις μεταγραφές»

Χιμένεθ : «Θα χρειαστούμε τέσσερις μεταγραφές»

Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε η ΑΕΚ θα κινηθεί για τέσσερις παίκτες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ μίλησε και για τη μάχη του πρωταθλήματος.

Για 2+2 προσθήκες θα κινηθεί η ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε ο Μανόλο Χιμένεθ, σε live συνέντευξη του στη NOVA, με τον Ισπανό τεχνικό να αναφέρεται στη μάχη του πρωταθλήματος, αλλά και στις 100 δικές του συμμετοχές στον πάγκο των Κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χιμένεθ:

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Τα πρωταθλήματα κερδίζονται με ποιότητα. Θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος.

Για το αν η ΑΕΚ θα κινηθεί για μεταγραφές: «Θα μπορούσαμε να χρειαστούμε 2 μεταγραφές αλλά μετά τους τραυματισμούς τους Μάνταλου και του Γιόχανσον για να είμαστε ανταγωνιστικοί θα χρειαστούμε δυο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε αυτές τις θέσεις και άλλες 2 μεταγραφές ακόμα. Η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα είναι δύσκολη, η αγορά είναι μικρή και για να βρούμε κάτι καλό θα πρέπει ένας ποδοσφαιριστής να έχει κακή σχέση με την ομάδα του. Αν δεν γίνει κάτι, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας».

Για τους τραυματισμούς των Κιτρινόμαυρων: «Η σπονδυλική στήλη της ομάδας έχει πληγωθεί. Παίκτες που έχουν τραυματιστεί όπως οι Τσιγκρίνσκι, Τσότσις, Σιμόες, Μάνταλος και Γιόχανσον αποτελούν τη σπονδυλική στήλη της ΑΕΚ».

Για τη συμπλήρωσε 100 παιχνιδιών στον πάγκο της ΑΕΚ: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα συγχαρητήρια πρέπει να πάνε στους ποδοσφαιριστές. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να έχω 100 συμμετοχές στην ΑΕΚ, αλλά κάποιες φορές τα νούμερα είναι ψυχρά. Κάποιοι προπονητές έχουν κάτσει λιγότερο και έχουν πετύχει περισσότερα. Αυτό που μου δίνει δύναμη είναι να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ