H Ίντερ ψάχνει τον «επόμενο Μόντριτς»,  και ο αδερφός του Μπαρέζι βλέπει τον Μπουζούκη

H Ίντερ ψάχνει τον «επόμενο Μόντριτς», και ο αδερφός του Μπαρέζι βλέπει τον Μπουζούκη

Πως ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού μπήκε στη λίστα των Νερατζούρι μέσω του Τζιουζέπε Μπαρέζι. Που έφτασε για χάρη του ο Ιταλός σκάουτερ

 

Είναι δεδομένα ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένας μέσος που σου δίνει την εντύπωση πως ήταν έτοιμος από καιρό και πως απλά περίμενε έναν προπονητή που θα του δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το πληθωρικό ταλέντο του. Την ικανότητα του στη δημιουργία, την τακτική του αρτιότητα, τα καλά του τρεξίματα, την επαφή του με το γκολ. Ο Γιάννης Μπουζούκης… καίει καρδιές φορώντας το Τριφύλλι.

Και όπως φαίνεται ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του, αυτό τον καιρό είναι ο Τζιουζέπε Μπαρέζι. Ο αδερφός του περίφημου Φράνκο που αποτελεί «τοτέμ» για το Ιταλικό ποδόσφαιρο. Ο Τζιουζέπε που δεν έπαιξε στη Μίλαν, αλλά στην Ίντερ και που παραμένει στους Νερατζούρι έχοντας ρόλο στο τμήμα σκάουτινγκ.
Τι λέει το ρεπορτάζ; Πως ένα από τα πρότζεκτ που τρέχει το σκάουτινγκ της Ίντερ, είναι η ανεύρεση ενός δημιουργικού χαφ που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να γίνει σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της τα επόμενα χρόνια. Ψάχνει τον «επόμενο Μόντριτς» όπως είναι η χαρακτηριστική ατάκα που μας μεταφέρθηκε. Και σε αυτή την αναζήτηση, ένα από τα παιδιά που παρακολουθούνται από το μεγάλο Ιταλικό κλαμπ, είναι και ο Μπουζούκης.

Δεν είναι φυσικά ο Νο 1 στη λίστα των Νεαρατζούρι. Τη θέση αυτή και μάλλον δικαιωματικά την έχει καπαρώσει ο Ιβάν Σούνιτς, της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ένας νεαρός Κροάτης που λανσάρεται στην αγορά ακριβώς με την… ταμπέλα του «επόμενου» Μόντριτς. Και μόνο όμως ότι είναι ανάμεσα στις επιλογές ο άσος του Παναθηναϊκού λέει πολλά. Για το ταλέντο του. Για τα περιθώρια εξέλιξης του. Ίσως και για το… ταβάνι του, που μοιάζει να είναι ο ουρανός. Ο Τζιουζέπε Μπαρέζι εμφανίστηκε πρόσφατα στα ματς της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στην Αυστρία. Και στο εντός και στο εκτός. Η  επιλογή του 60άχρονου δεν ήταν «τυχαία». Ήθελε να δει τον Μπουζούκη σε δύο αναμετρήσεις με τεράστιο κίνητρο, και απέναντι σε ποδοσφαιριστές της ηλικίας του. Το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό. Και το… σκάουτινγκ συνεχίζεται!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ