Ατρόμητος : Απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για 2 μήνες στον Γ. Σπανό

Ατρόμητος : Απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για 2 μήνες στον Γ. Σπανό

Χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για δύο (2) μήνες επιβλήθηκε στον Γιώργο Σπανό

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς στον «ισχυρό άνδρα» της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργο Σπανό, εξαιτίας των γεγονότων που έλαβαν χώρα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Superleague. Ο πρώην πρόεδρος του Ατρόμητου τιμωρήθηκε με δίμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και χρηματικό πρόστιμο, ενώ τιμωρία επιβλήθηκε και στο σύλλογο για τη συμπεριφορά των φιλάθλων.

Αναλυτικά όσα αποφάσισε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο στο πλαίσιο των συναντήσεων της 12ης αγωνιστικής της Superlegue αναφορικά με το σύλλογο του Περιστερίου:

ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ, Γ. Σπανό (αξιωματούχο): «Βάσει των αναφερομένων στο από 25/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 25/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5-ρογ΄από 27-11-2017 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ.Γ.Σπανού καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει στην ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ. συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. ΣΠΑΝΟ α) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για δύο (2) μήνες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ