Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κράτησε στα αποδυτήρια για 45λεπτά τους παίκτες για να την κατάσταση που έχει δημιουργεί μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο.
Ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές σε μια προσπάθεια να τους ταρακουνήσει μετά το νέο στραβοπάτημα.
Ο Λουτσέσκου για 45 λεπτά είχε κλειστεί μαζί με τους παίκτες του στα αποδυτήρια λέγοντας τους τα εξής: «Πρέπει όλοι να αντιληφθείτε ότι από τη δική μας δουλειά εξαρτάται η καθημερινότητα των φιλάθλων, των 50 ανθρώπων στην ομάδα που δουλεύουν σκληρά για να τα έχουμε όλα και του ιδιοκτήτη.
Θα σας προστατεύω πάντα και θα αναλαμβάνω όλες τις ευθύνες για τα αποτελέσματα, αλλά ήρθε η ώρα με ειλικρίνεια να αναλάβετε όλοι υποχρεώσεις και ευθύνες απέναντι στον σύλλογο και τους ανθρώπους του.
Η ποιότητά μας είναι τεράστια και την δείχνουμε στην Τούμπα. Είστε άντρες, δείξτε το και στα εκτός, μη φοβάστε τις πρωτοβουλίες. Πάμε να πάρουμε αυτά που αξίζουμε, πρέπει ο ένας να καλύπτει την πλάτη του άλλου και όλους μαζί να σας καλύπτω εγώ. Ήρθε η ώρα να γίνουμε το πιο δεμένο γκρουπ».
Μετά το τέλος της προπόνησης θα υπάρξει ένα προγραμματισμένο γεύμα του προπονητή με τους αρχηγούς της ομάδας.