«Τσεκάρει» παίκτες στην Κύπρο ο Νταμπίζας

«Τσεκάρει» παίκτες στην Κύπρο ο Νταμπίζας

Στην Κύπρο βρίσκεται ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας και παρακολουθεί παιχνίδια των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων και συγκεκριμένα του ομίλου στον οποίο μετέχουν η Κύπρος, η Ρωσία, η Λετονία και το Μαυροβουνίο.

«Δίχτυα» στην Κύπρο ρίχνει όσον αφορά τους μεταγραφικούς του στόχους ο Παναθηναϊκός. Ετσι από την Τρίτη (13/11) ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων βρίσκεται στην Κύπρο όπου και  «τσεκάρει» νεαρούς ποδοσφαιριστές με την ευκαιρία της διακοπής των πρωταθλημάτων, ελέω των αγώνων των Εθνικών ομάδων.

Το τριφύλλι έχει ήδη ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις που το ενδιαφέρουν από τη Μεγαλόνησο ενώ αυτό το διάστημα στην Πάφο πραγματοποιείται ο 11ος όμιλος των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19. Σε αυτόν, εκτός από την Κύπρο, μετέχουν και οι Λετονία, Ρωσία και Μαυροβούνιο.

Μάλιστα την Τρίτη έγιναν και τα δύο πρώτα ματς, συγκεκριμένα το Κύπρος – Μαυροβούνιο 0-0 και το Ρωσία – Λετονία 1-1.

Για το συγκεκριμένο γκρουπ θα διεξαχθούν ακόμη δύο αναμετρήσεις την ερχόμενη Παρασκευή (16/11) και δυο την (19/11).

Ετσι ο Νίκος Νταμπίζας θεωρείται πιθανό να παρακολουθήσει κι κάποιο ματς από το πρόγραμμα της Παρασκευής, ενώ μετά αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να δει από κοντά το παιχνίδι των Ελπίδων με την Αυστρία.

Να υπενθυμίσουμε φυσικά ότι οι πράσινοι την προσεχή μεταγραφική περίοδο (του Ιανουαρίου) δεν μπορούν να αποκτήσουν κάποιον ξένο ποδοσφαιριστή ούτε και Κύπριο.

Ετσι ο Νταμπίζας είναι πιθανό να παρακολουθεί στόχους που είτε φέρουν διπλή υπηκοότητα είτε πρόκειται να τους διεκδικήσει την μεταγραφική περίοδο του επόμενου καλοκαιριού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ