Πρίγιοβιτς : «Ρίσκο μια μεταγραφή στην Αγγλία»

Πρίγιοβιτς : «Ρίσκο μια μεταγραφή στην Αγγλία»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς διέψευσε ξανά τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο και τόνισε πως είναι χαρούμενος που βρίσκεται στους Θεσσαλονικείς.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην πολωνική Sport και αναφέρθηκε στις φήμες που τον συνέδεαν με μια μεταγραφή του στην Αγγλία, επισημαίνοντας πως θα ήταν πως είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ και αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται να αποχωρήσει.

«Δεν ασχολούμαι με τα κουτσομπολιά και τις φήμες. Στη Θεσσαλονίκη μου αρέσει πάρα πολύ, έγινα καλύτερος παίκτης, ενώ συνεχίζω να έχω ένα μεγάλο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Είμαι επικεντρωμένος στο σήμερα» είπε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος έπειτα στα σενάρια που τον θέλουν να μετακινείται στην Αγγλία:

«Το να παίξεις στην Αγγλία εμπεριέχει πάντα ένα ρίσκο και γενικά οι μεταγραφές το χειμώνα μοιάζουν σαν ένα παιχνίδι ρουλέτας. Ευτυχώς, για μένα στην Ελλάδα κατάφερα και προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα. Ο ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένος με τον Πρίγιοβιτς και ο Πρίγιοβιτς με τον ΠΑΟΚ. Θα υπάρξει χρόνος για μεταγραφή».

 

Διαβάστε περισσότερα για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Σέρβου επιθετικού:

Μόνο οι Πρίγιοβιτς και Ενρίκε μπορούν να φέρουν χρήματα

«Σειρήνες» από Ιταλία και Τουρκία για Πρίγιοβιτς!

Ραντεβού ΠΑΟΚ – Γάλλων για τον Πρίγιοβιτς!

Μίχελ: «Αν έρθει πρόταση για τον Πρίγιοβιτς τον πουλάμε ή όχι;»

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ