Ατρόμητος – Παναθηναϊκός : «Οι αποφάσεις του διαιτητή έκριναν το αποτέλεσμα» δήλωσε ο Κάναντι

Ο Νταμίρ Κάναντι ήταν πυρ και μανία με τις διαιτητικές αποφάσεις του Σταύρου Μάνταλου, τονίζοντας πως αυτός συνέβαλλε καθοριστικά στην ισοπαλία του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό (1-1).

Έντονα παράπονα από την διαιτησία του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό είχε ο Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος τόνισε πως οι αποφάσεις του Σταύρου Μάνταλου έφεραν ουσιαστικά την ισοπαλία του Ατρομήτου με τους πράσινους (1-1).

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αυστριακός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Υπήρχε πολύ ένταση και συναίσθημα μέσα στο παιχνίδι. Οι αποφάσεις του διαιτητή συνέβαλαν καθοριστικά στο παιχνίδι, αλλά θέλω να κάνω μια ανάλυση στο παιχνίδι. Η ομάδα μου έπαιξε πολύ καλά, στην πρώτη φάση πήρε το προβάδισμα και μάλιστα είχαμε ακόμα δύο ευκαιρίες με τον Βασιλακάκη και τον Ντάουντα για το 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε την ισοφάριση από τα 11 βήματα, από ένα πέναλτι που κατά την άποψή μου δεν ήταν. Αυτό συμβαίνει για δεύτερη φορά και αυτό πονάει. Κατά την άποψή μου δεν υπάρχει κανένα πέναλτι.

Τώρα στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά και είχαμε το γεμάτο σουτ του Μάντσον που βρήκε τον δοκάρι, μετά είχαμε την ευκαιρία με τον Ουάρντα. Στη συνέχεια μείναμε με 10, αλλά και πάλι αποδείξαμε πως είμαστε πολύ καλή ομάδα και προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη και με 10 παίκτες.

Δυστυχώς στο τέλος δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι, το είδα και στο βίντεο και είμαι σίγουρος πως ήταν πέναλτι. Γι’ αυτό το λόγο θέλω να δώσω ένα μεγάλο συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την πολύ καλή απόδοση που είχαμε σήμερα, παρά μόνο από το πέναλτι, ο Γιαννιώτης δεν έπιασε σχεδόν καθόλου την μπάλα σήμερα. Ήταν έντονο παιχνίδι, αν και με 10 παίκτες είχαμε καλή απόδοση, θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου».

Για τα πέναλτι που ζητάει ο Παναθηναϊκός: «Δεν έχω δει κάποια φάση για τον Παναθηναϊκό που να υπάρχει πέναλτι».

 Για την φάση του Χατζηισαΐα με τον Μολίνς: «Δεν το είδα, αν όπως λέτε υπάρχει αυτό, τότε ο παίκτης μου θα έπρεπε να αποβληθεί. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με την αντίδραση του παίκτη μου. Δεν θα πρέπει να εστιάσουμε στη συγκεκριμένη φάση, νομίζω πως γενικά ο διαιτητής σήμερα ήταν πολύ κακός. Αυτό συνέβη στη Λάρισα με εμάς, δεν κατάλαβα στο τέλος γιατί με απέβαλε. Δεν είπα κάτι, θεωρώ πως ήταν αλαζόνας και προκάλεσε ένταση σε ένα παιχνίδι που από μόνο του είχε ένταση. Είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη, έγινε με τον Απόλλων, στη Λάρισα, σήμερα… Μπορεί να είναι προκατειλημμένοι μαζί μας. Δεν μ’ αρέσει να μιλάω για την διαιτησία, αλλά στην Ελλάδα έμαθα πως πρέπει να μιλάμε. Αυτό συνέβη με τον ΠΑΟΚ, στην Λάρισα και πρέπει να προστατέψω την ομάδα μου. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι».

Για τις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του μετά το 1-0: «Σίγουρα κι αυτό έπαιξε τον ρόλο του. Στο 1-0 είχαμε δύο ή τρεις φάσεις που έπρεπε να τις τελειώσουμε και μετά θα μιλάγαμε για ένα άλλο ματς. Πρέπει να το δούμε αυτό και να το διορθώσουμε».

Για το πέναλτι που δόθηκε στον ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα και για το «50-50» που είχε πει: «Δεν ήταν κανένα πέναλτι. Είμαστε απογοητευμένοι και γι’ αυτό τον λόγο στα αποδυτήρια μου πήρε 10 λεπτά ώστε να ηρεμήσω την ομάδα, το ίδιο πράγμα έγινε και σήμερα. Μας πήρε αρκετό χρόνο να ηρεμήσουμε την ομάδα».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από