Οι δύο «Μεγαλέξανδροι» καθαρίζουν για τον ΠΑΟΚ

Οι δύο «Μεγαλέξανδροι» καθαρίζουν για τον ΠΑΟΚ

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του δικέφαλου του Βορρά στο φετινό πρωτάθλημα. Ο γκολκίπερ και ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ έχουν «καθαρίσει» τα ντέρμπι με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη δίνοντας πολύ μεγάλες νίκες στην ομάδα τους.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο θριαμβευτής του ντέρμπι με τον Άρη στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, καθώς ο δικέφαλος του Βορρά πήρε τη νίκη με 2-1, κάνοντας μάλιστα ανατροπή στην έδρα του αντιπάλου του.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό αλλά βρήκε τον τρόπο να πάρει τους τρεις βαθμούς, έχοντας πλέον διαφορά έξι πόντων από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο σέντερ φορ του δικέφαλου Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έβαλαν «φαρδιά πλατιά» την υπογραφή τους, στην μεγάλη νίκη της ομάδας τους στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Από την μία πλευρά ο Πασχαλάκης έκανε την μεγάλη απόκρουση στο πέναλτι του Γιουνές στο 65’ ενώ πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση και σε σουτ του Ντιγκινί μέσα από την περιοχή. Η απόκρουση όμως του πέναλτι είναι το στοιχείο που έκρινε σε μεγάλο βαθμό το ματς, καθώς αν οι κίτρινοι είχαν προηγηθεί σ’ εκείνο το σημείο τότε τα πράγματα θα γίνονταν δύσκολα για την ομάδα του Λουτσέσκου.

Σε ότι αφορά τον Πρίγιοβιτς, ο Σέρβος σέντερ φορ του ΠΑΟΚ δεν έκανε το λάθος του Γιουνές. Ευστόχησε στο πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο δικέφαλος κι έκανε το 2-1 με προβολή στο 84’.

Πρωταγωνιστές και στα τρία ντέρμπι

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί κι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι ο Πασχαλάκης και ο Πρίγιοβιτς ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ και στα τρία ντέρμπι που έχει δώσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πετύχει τρεις πολύ μεγάλες νίκες με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη και οι δύο παίκτες που προαναφέραμε έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την κατάκτηση των εννέα βαθμών.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ στην Τούμπα με 2-0 με τον Πρίγιοβιτς να κάνει εξαιρετική εμφάνιση και να πετυχαίνει και τα δύο γκολ της ομάδας του, ένα σε κάθε ημίχρονο. Ο Πασχαλάκης από την πλευρά του είχε πραγματοποιήσει σ’ εκείνο το ματς μια πολύ δύσκολη απόκρουση σε κεφαλιά του Πόνσε, ενώ το σκορ ήταν 1-0.

Η τεράστια εμφάνιση Πασχαλάκη στο Καραϊσκάκη

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει μια πολύ μεγάλη νίκη στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού με 1-0, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ήταν βέβαια ένα ματς που ο Ολυμπιακός έπαιξε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο του χάνοντας μια… ντουζίνα ευκαιρίες και τελικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε τη νίκη με 1-0 από το αυτογκόλ του Βούκοβιτς.

Ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη ήταν ο Πασχαλάκης, καθώς πραγματοποίησε πολλές καλές επεμβάσεις, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. Ο 29χρονος πορτιέρε ήταν μα διαφορά ο κορυφαίος παίκτης του δικέφαλου στο Καραϊσκάκη και δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι πήρε μόνος του το ματς.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό ότι οι δύο παίκτες που προαναφέραμε είναι αυτοί που έκαναν την διαφορά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στα δύσκολα παιχνίδια. Ο Πρίγιοβιτς είναι αυτή την στιγμή ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έχοντας πετύχει πέντε γκολ, τα τέσσερα εκ των οποίων στα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και Άρη.

Ο ΠΑΟΚ είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας κερδίσει και στα εφτά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και είναι αναμφισβήτητο πως Πασχαλάκης και Πρίγιοβιτς είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του δικέφαλου του Βορρά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ