STOIXIMAN SUPERLEAGUE
![Με ποιον θα έπαιζαν στα play off ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αν ολοκληρωνόταν σήμερα η Euroleague](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/6369299-300x200.jpg)
Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών, δύο αγώνες κεκλεισμένων θυρών και πρόστιμο 73.250 ευρώ, για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ θα κάνει έφεση για την εν λόγω απόφαση.
Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ τόνισε πως είναι στο πλευρό του ποδοσφαιρικού τμήματος, χαρακτηρίζοντας πρωτοφανή την απόφαση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση και ολόκληρος ο οργανισμός της ΑΕΚ B.C. συστρατευόμαστε στο πλευρό της ΠΑΕ ΑΕΚ και στηρίζουμε την όποια προσπάθεια των άξιων στελεχών της για δικαίωση, προκειμένου να φωτιστούν τα πραγματικά περιστατικά και λάμψει η αλήθεια.