Ατρόμητος: Με Κιβρακίδη απέναντι στον Λεβαδειακό

Ο αρχηγός του Ατρομήτου ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τους Βοιωτούς.

Με τον Κυριάκο Κιβρακίδη στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο αρχηγός της ομάδας των Δυτικών Προαστείων ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, Νταμίρ Κάναντι, για την αυριανή αναμέτρηση με τους Βοιωτούς (18:15).

Ο 26χρονος μέσος συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή για παιχνίδι πρωταθλήματος και φώναξε «παρών» για τη μάχη με την ομάδα του Ακη Μάντζιου. Συγκεκριμένα, οι 19 παίκτες που ταξίδεψαν στη Βοιωτία για το αυριανό παιχνίδι είναι οι: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Ουγκράι, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Γαρουφαλιάς, Κιβρακίδης και Μπουσούλατζιτς.

Ο Ατρόμητος μετά το πέρας των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μαζέψει 10 πόντους. Στη Λιβαδειά η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, που παραμένει αήττητη, θα παλέψει για την 4η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από