Συνταγή «ΑΕΚ» για τον ΠΑΟΚ και στο Καραϊσκάκη

Συνταγή «ΑΕΚ» για τον ΠΑΟΚ και στο Καραϊσκάκη

Ο Δικέφαλος αναμένεται να παραταχθεί απέναντι στον Ολυμπιακό με το ίδιο σχήμα που κέρδισε την Ένωση την προηγούμενη εβδομάδα

Οι απουσίες του Ουάρντα (τιμωρημένος) και του Ελ Καντουρί (ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Άρη) έκαναν ακόμη πιο ξεκάθαρα τα πράγματα για το σχήμα που μπορεί να παρατάξει ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο αυριανό (30/9) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο Δικέφαλος αναμένεται να ξεκινήσει απέναντι στους ερυθρόλευκους με το ίδιο σχήμα που κέρδισε την Ένωση την προηγούμενη εβδομάδα στην Τούμπα με 2-0.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα βάλει στην 11άδα μόνο παίκτες που είχε από πέρυσι στη διάθεσή του και οι οποίοι ήταν αυτοί που είχαν κερδίσει και στον περσινό τελικό του Κυπέλλου την ΑΕΚ με 2-0 (με τον Τζάλμα Κάμπος να ξεκινάει τότε βασικός αντί του Λημνιού τώρα…).

Έτσι, ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Βιεϊρίνια αριστερά στην άμυνα και ο Μάτος δεξιά, κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Βαρέλα με τον Κρέσπο, στα χαφ θα παίξουν ο Μαουρίσιο με τον Κάνιας, πιο μπροστά τους ο Πέλκας, αριστερά στην επίθεση ο Μπίσεσβαρ, δεξιά ο Λημνιός και στην κορυφή ο Πρίγιοβιτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ