Ο ΠΑΟΚ τιμώρησε Ουάρντα, χάνει Άρη και Ολυμπιακό!

Ο ΠΑΟΚ τιμώρησε Ουάρντα, χάνει Άρη και Ολυμπιακό!

Ο Αιγύπτιος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και τιμωρήθηκε με μία εβδομάδα εκτός αγώνων.

Ο Αμρ Ουάρντα θα λείψει από τα ματς του ΠΑΟΚ με Άρη (Κύπελλο) και Ολυμπιακό (πρωτάθλημα) καθώς τιμωρήθηκε από την ομάδα για πειθαρχικό παράπτωμα.

Ο Αιγύπτιος το περασμένο Σάββατο (22/9) μετά την προπόνηση και ενώ είχε δει ότι δεν θα είναι στην ενδεκάδα είχε κακή συμπεριφορά, καθώς έβγαλε γκρίνια.

Έτσι ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον άφησε εκτός αποστολής, αλλά την άλλη μέρα δεν πήγε στην προπόνηση όσων έμειναν εκτός.

Έτσι σήμερα (25/9) το πρωί έκανε την έξτρα προπόνηση που έχασε μόνος του.

Η διαχείρισή του είναι θέμα του προπονητή, που αφενός δεν θέλει να τον στείλει για απολογία στη διοίκηση γιατί τα παραπτώματά του δεν είναι πολύ μεγάλα και προβλέπονται τιμωρίες από τους εσωτερικούς κανονισμούς.

Αλλά από την άλλη δε θέλει να ρισκάρει την ενότητα των αποδυτηρίων και έτσι σε πρώτη φάση ο Λουτσέσκου προχώρησε σε μια σιωπηρή τιμωρία ως πρώτη προειδοποίηση.

Θα προπονείται με την ομάδα, αλλά θα είναι εκτός ματς για μια εβδομάδα οπότε θα χάσει και τα παιχνίδια με τον Άρη και τον Ολυμπιακό.

Αν ο Ουάρντα δεν ενσωματωθεί στο γενικό πνεύμα και τη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ, δύσκολα θα μείνει στην ομάδα όσο καλός παίκτης και να είναι. Κι αυτό διότι κανείς δεν είναι πάνω από την ίδια την ομάδα και τους κανόνες της.

Και προφανώς δεν ήταν το πρώτο λάθος που έκανε ο Ουάρντα, αλλά υπάρχουν ορισμένα μαζεμένα από το καλοκαίρι που έκαναν τον Λουτσέσκου να πάρει κάποιες μέτρα.

Για τον Ρουμάνο τεχνικό όμως και ένα προσωπικό στοίχημα διαχείρισης ο Αιγύπτιος γιατί ζήτησε να μείνει το καλοκαίρι και θα εξαντλήσει τα περιθώρια να τον εντάξει σωστά στο σύνολο, χωρίς όμως να διαταράξει τις ισορροπίες στην υπόλοιπη ομάδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ