Προκλητικός για μια ακόμα φορά ο Δημητριάδης (pic)

Προκλητικός για μια ακόμα φορά ο Δημητριάδης (pic)

Ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ τριγυρνούσε στην Τούμπα με μπλουζάκι που έγραφε πάνω «Champions», θέλοντας να πικάρει τους Ασπρόμαυρους  - Δεν το έβγαλε παρά τις συστάσεις και συνέχισε να προκαλεί με την εριστική συμπεριφορά του.

Να… τινάξει στον αέρα το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ επιχείρησε ο Βασίλης Δημητριάδης. Ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ για μια ακόμα φορά ήταν προκλητικός και με την εριστική συμπεριφορά του προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι προσπαθούσαν απεγνωσμένα να τον επαναφέρουν στην τάξη.

Ο «κιτρινόμαυρος» παράγοντας εμφανίστηκε στο γήπεδο της Τούμπας με ένα από τα μπλουζάκια που έβγαλε η Ενωση μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να πικάρει τους Ασπρόμαυρους. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μόλις είδαν τον Δημητριάδη να κυκλοφορεί στην Τούμπα με το μπλουζάκι που έγραφε πάνω «Champions 2018» του ζήτησαν να το βγάλει, προκειμένου να μην προκαλέσει τους οπαδούς του Δικεφάλου.

Οι συστάσεις των γηπεδούχων δεν έπιασαν τόπο, με τον Δημητριάδη να συνεχίζει να περιφέρεται προκαλώντας και προσπαθώντας να δημιουργήσει θέμα από το πουθενά. Η εριστική συμπεριφορά του μάλιστα συνεχίστηκε και μετά το τέλος της αναμέτρησης. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ του ζήτησαν να μην βγει από τα αποδυτήρια με το συγκεκριμένο μπλουζάκι, προκειμένου να μην υπάρξουν αντιδράσεις από τους οπαδούς που βρισκόντουσαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Ούτε αυτές οι συστάσεις όμως έπιασαν τόπο, με την παρακάτω φωτογραφία να δείχνει τον Δημητριάδη μέσα στο πούλμαν της ΑΕΚ να κάθεται, φορώντας το περιβόητο μπλουζάκι…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ