Kλήθηκε σε απολογία για τη χειρονομία ο Χιμένεθ

Κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ για τη χειρονομία στους οπαδούς του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Στο Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας θα βρεθεί την Πέμπτη ο Μανόλο Χιμένεθ, προκειμένου να απολογηθεί για την χειρονομία του στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Με τον προπονητή της ΑΕΚ να κινδυνεύει με πολύ βαριά «καμπάνα» για αυτή του την ενέργεια. Συγκεκριμένα, με βάση το κατηγορητήριο ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να τιμωρηθεί  με 1 έως 6 μήνες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Κάτι που εφόσον γίνει πράξη θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στον ίδιο και την ομάδα του!

Αναλυτικά όσα αναφέρει η κλήση σε απολογία:

Α) ΠΑΕ ΑΕK, JIMENEZ J. MANUEL (προπονητή) : «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 19/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας: Για τη συμπεριφορά του κ. JIMENEZ J. MANUEL στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΑΕΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, 10 παρ. 1 α΄ σε συνδ. με 11 παρ. 1, 2, 3 και 5 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από