Χιμένεθ : «Είμαι εδώ για να μιλήσω για το ποδόσφαιρο»

Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε ότι βγήκε από το γήπεδο χωρίς να έχει κάνει τίποτα, ενώ όπως είπε το γκολ του Παναθηναϊκού δεν θα έπρεπε να μετρήσει

Η ΑΕΚ δεν άξιζε να ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς έκανε μεγάλο παιχνίδι.

Ο τεχνικός της Ένωσης τόνισε ότι το γκολ των γηπεδούχων δεν έπρεπε να μετρήσει ενώ για την φάση που αποβλήθηκε υπογράμμισε ότι βγήκε από το γήπεδο χωρίς να έχει κάνει τίποτα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στη Συνέντευξη Τύπου:

«Για να το ξεκαθαρίσω, βγήκα από το γήπεδο χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Μετά θύμωσα πολύ, γιατί μετά το ματς που είχε προηγηθεί πήρα το μάθημά μου και δεν διαμαρτυρήθηκα. Ο λόγος που μπήκαν ήταν για να χωρίσω τον Σιμόες με τον Κουρμπέλη. Τους είπα ότι δεν είναι αντρικό αυτό που συνέβη. Και για να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, ήμασταν ανώτεροι απέναντι σε μια καλή ομάδα.

Έδωσε ζωή ο Μολέδο με το γκολ που πέτυχε. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, έναν πολύ καλό προπονητή.

Εδώ είμαστε για να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, κάναμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, θα ήταν άδικο να φύγουμε με μια ήττα. Υπάρχουν πολλά πράγματα για να διορθωθούν, για παράδειγμα το να μην σταματάει πολύ το παιχνίδι.

Σήμερα δεν πήραμε το παιχνίδι από μία έλλειψη συγκέντρωσης. Μετά χάσαμε τρεις ευκαιρίες που δεν… συγχωρούνται. Και μετά ήμασταν όλοι ψηλά και θα μπορούσε σε μια αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός να σκοράρει. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε και στις τρεις διοργανώσεις, δεν θα πρέπει να δίνουμε την ευκαιρία να μπαίνουν τόσο εύκολα τα γκολ. Θα σας πω μια λεπτομέρεια, που δεν την είδαν οι κάμερες. Ο διαιτητής σφυρίζει, γιατί γίνονται σπρωξίματα στην περιοχή, γίνεται το φάουλ, έρχεται το γκολ, αλλά δεν θα έπρεπε να μετρήσει. Ο διαιτητής σφυρίζει για να σταματήσει τα σφυρίγματα μέσα στην περιοχή. Δεν θα έπρεπε να έχει μπει το γκολ.

Δεν είπα ότι είναι άδικο το αποτέλεσμα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία, εμείς όχι, αν και είχαμε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες και έτσι όπως ήταν το ματς, είτε θα ισοφαρίζαμε, είτε θα δεχόμασταν δεύτερο γκολ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από