ΑΕΚ : Σκέφτεται την έκπληξη με Κλωναρίδη ο Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει «κλειδώσει» στο μυαλό του τη διάταξη με την οποία θα παρατάξει την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, κρατώντας αυτό το 3-5-2 που εφαρμόζει στα τελευταία ματς.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει «κλειδώσει» στο μυαλό του τη διάταξη με την οποία θα παρατάξει την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, κρατώντας αυτό το 3-5-2 που εφαρμόζει στα τελευταία ματς. Ωστόσο, φαίνεται πως το «ψάχνει» όσον αφορά στα πρόσωπα της ενδεκάδας, με μία θέση στην άμυνα αλλά και μία στην επίθεση, να μοιάζουν ανοικτές.

Για την άμυνα, στο πλευρό των Βράνιες και Τσόσιτς κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί ο Μπακάκης. Ωστόσο, τις δικές τους πιθανότητες έχουν και οι Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος. Με τον Έλληνα στόπερ να δοκιμάζεται μάλιστα χθες με τους βασικούς. Ενώ για την επίθεση, ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται την αξιοποίηση του Κλωναρίδη από την αρχή του αγώνα, αφήνοντας σε αυτό το σενάριο στον πάγκο έναν εκ των Χριστοδουλόπουλου, Μπακασέτα. Επιδιώκοντας ενδεχομένως να «χτυπήσει» την άμυνα του Παναθηναϊκού με την ταχύτητα του 25χρονου άσου.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες θέσεις δείχνουν… σίγουρες. Με τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τον Γκάλο με τον Λόπες στα άκρα, τους Γαλανόπουλο, Σιμόες, στις θέσεις των αμυντικών χαφ και τον Λιβάγια στην κορυφή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από