Πανσερραϊκός – Athens Kallithea 3-1: Έφεραν τα πάνω κάτω οι Σερραίοι και έριξαν τους φιλοξενούμενους στην επικίνδυνη ζώνη

Πανσερραϊκός – Athens Kallithea 3-1: Έφεραν τα πάνω κάτω οι Σερραίοι και έριξαν τους φιλοξενούμενους στην επικίνδυνη ζώνη

Ο Πανσερραϊκός νίκησε την Athens Kallithea, με 3-1 στις Σέρρες, κάνοντας ανατροπή και έριξε την ομάδα της Αττικής στην επικίνδυνη ζώνη.

Ο Πανσερραϊκός επιβλήθηκε της Athens Kallithea με 3-1 στις Σέρρες, για την 3η αγωνιστική των play-out της Super League. Η ομάδα της Αττικής άνοιξε το σκορ, μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Αλφαρέλα, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν απάντηση και ισοφάρισαν στο 15′, με τον Στάικο, ενώ ολοκλήρωσε την ανατροπή, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπεντακόρ στο 84′.

Ο Σαλαζάρ έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του, στο 90′ και έτσι ο Πανσερραϊκός πήρε το ρόζ φύλλο αγώνα, ρίχνοντας τους φιλοξενούμενους, που έμειναν με 10 παίκτες, λόγω της κόκκινης του Πασαλίδη στο 51′, στη ζώνη του υποβιβασμού.

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα – Ουγγαρία 18-14: Η Εθνικάρα πέρασε στον τελικό του World Cup μετά από 28 χρόνια!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν στόχο να βρουν γκολ νωρίς, το οποίο βρήκαν με τον Αλφαρέλα, ο οποίος σκόραρε σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι. Ο Γάλλος εξαπέλυσε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και νίκησε τον Γκουγκεσασβίλι, γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του, μόλις στο 5ο λεπτό.

Ο Πανσερραϊκός δεν έμεινε για πολύ ώρα πίσω στο σκορ, καθώς ισοφάρισε στο 15ο λεπτό με τον Στάικο. Ο Έλληνας άσος έλαβε το γύρισμα του Φαρές και πλάσαρε λίγα βήματα δεξιά από τη βούλα του πέναλτι, βρίσκοντας δίχτυα.

Η ανάπαυλα του ημιχρόνου έπεσε, με τις δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια, όντας ισόπαλες με 1-1. Στις αρχές του δεύτερου μέρους, συγκεκριμένα στο 51΄, ο Πασαλίδης έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Μπεντακόρ και δέχτηκε την κόκκινη κάρτα, έπειτα από εξέταση της φάσης στο VAR.

Στο τελευταίο 10λεπτο της αναμέτρησης, ο Πανσερραϊκός κέρδισε πέναλτι. Συγκεκριμένα, στο 80′, ο Εντιαγέ ανέτρεψε τον Σαλαζάρ στην αριστερή γωνία της περιοχής, με τον διαιτητή να δίνει την «εσχάτη των ποινών». Ο Μπεντακόρ αξιοποίησε τη μεγάλη ευκαιρία, καθώς εκτέλεσε σωστά και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, με 2-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν ψυχολογία και στο 90′, ο Σαλαζάρ προσπέρασε τον προσωπικό του αμυντικό και από τα 30 περίπου μέτρα, σκόραρε με ένα δυνατό σουτ στη δεξιά γωνία του Γκέλιου.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Ντάβιντσον, Φέλτες (Ντέλετιτς 75′), Μπέργκστρομ, Ομεονγκά, Στάικος (64′ Ζελέν), Πιρές, Φαρές (Γκουαγκέ 90+2′), Σαλαζάρ, Μπετανκόρ

ATHENS KALLITHEA (Μαλεζάς): Γκέλιος, Μεχίας (Σοϊρι 26′), Καινούργιος, Τσιβελεκίδης, Πασαλίδης, Μεγιάδο, Βρακάς (Μεταξάς 73′), Αλφαρέλα (Λουκίνας 73′), Μερκάτι, Ντεμέτριους (Λεμπόν 73′), Βαλμπουενά (Εντιαγέ 54′)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ