
Ο Ηλίας Σπάθας σχολίασε τη διαιτησία στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας πως δεν υπάρχει πέναλτι στον Ουναΐ, ενώ ο Σέρβος μπακ έπρεπε να έχει αποβληθεί.
O Oλυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της πρεμιέρας των play off της Super League, επικρατώντας με 4-2 του Παναθηναϊκού και «αγκαλιάζοντας» τον τίτλο. Μετά από την αναμέτρηση των «αιωνίων» και το σπουδαίο τρίποντο των Πειραιωτών, ο Ηλίας Σπάθας σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις του ματς και στάθηκε στη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός, αλλά και στον Μλαντένοβιτς.
Ο πρώην διαιτητής πήρε θέση για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε ότι στη φάση του πέναλτι, δεν υπάρχει καμία παράβαση και πως κακώς ο ρέφερι Ομπρένοβιτς έδειξε την άσπρη βούλα, καθώς ο Ατζεντίν Ουναΐ εκμαιεύει την επαφή και ουσιαστικά πέφτει πολύ εύκολα, απλά για να πάρει το πέναλτι.
Από εκεί και πέρα, ο Σπάθας στάθηκε και στην περίπτωση του Μλαντένοβιτς λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να μείνει με 10 παίκτες, με τον Σέρβο μπακ να έχει αποβληθεί στο δεύτερο ημίχρονο.
Δείτε τι είπε ο Ηλίας Σπάθας για τις αμφισβητούμενες φάσεις
«Δεν υπάρχει καμία ανατροπή στον Ουναΐ, προσπαθεί να εκμαιεύσει το πέναλτι. Υπάρχει κόκκινη κάρτα στον Μλαντένοβιτς» είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Σπάθας.