Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το Κυριακάτικο παιχνίσι με τον Ολυμπιακό (30/3, 21:00) και ο Φακούντο Πελίστρι επέστρεψε στις προπονήσεις - Εκτός παρέμεινε ο Μπαρτ Σένκεφελντ
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε το πρωί της Παρασκευής (28/3) την προετοιμασία του ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (30/3, 21:00) για την πρώτη αγωνιστική των playoffs της Superleague.
O Ρούι Βιτόρια είδε τον Φακούντο Πελίστρι να επιστρέφει στις προπονήσεις έπειτα από τις υποχρεώσεις του με την Ουρουγουάη, αλλά δεν έχει και πάλι στην διάθεση του τον Μπαρτ Σένκεφελντ που έκανε ξανά γυμναστήριο, με αποτέλεσμα να έχει λιγοστές ελπίδες να είναι στην αποστολή στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους».
Διαβάστε επίσης: Μπόγρης για Σπανούλη: «Το επόμενο στον πάγκο τον σωστό»
Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τάσος Μπακασέτας και Γιάννης Κώτσιρας, που ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό. Με την επιστροφή του Φακούντο Πελίστρι εκμηδενίστηκαν οι απουσίες των διεθνών ποδοσφαιριστών.
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με άσκηση κυκλοφορίας της μπάλας και τακτική, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε ο Σένκεφελντ, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Μπακασέτας, Κώτσιρας».