ΑΕΚ: Επέστρεψαν Πιερό και Πινέδα στις προπονήσεις

Πιερό και Ορμπελίν Πινέδα επέστρεψαν απο τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους και είναι στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Επιστρέφουν σταδιακά όλη την εβδομάδα οι διεθνείς στα Σπάτα, με τον Ματίας Αλμέιδα να τους εντάσσει άμεσα στην προετοιμασία για το κυριακάτικο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Χθες ο Ορμπελίν Πινέδα πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, καθώς επέστρεψε αρκετά ξεκούραστος από τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα.

Ο Μεξικανός μέσος αγωνίστηκε ελάχιστα στα ματς με το Μεξικό και το μόνο που τον ταλαιπώρησε ήταν το ταξίδι στην Καλιφόρνια. Νωρίτερα είχε επιστρέψει και ο Φραντζί Πιερό, ο οποίος συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις .

Διαβάστε επίσης: Πόσο άλλαξε ο Σπανούλης τη Μονακό: Το pick and roll, το σχήμα με τα τρία γκαρντ και ο… Τάις (vids)

Ερωτηματικά ενόψει ΠΑΟΚ υπάρχουν, καθώς μένει να φανεί ο βαθμός ετοιμότητας των Μαρσιάλ και Περέιρα, ενώ ο Οντουμπάτζο έχει μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης από την αρχή της εβδομάδας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από