ΠΑΟΚ: Εκτός ο Σάστρε, ειδική άδεια στον Κόλεϊ

Ο Ζόαν Σάστρε έμεινε εκτός της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ καθώς ταλαιπωρείται από ιγμορίτιδα και φαρυγγίτιδα

Η αντίστροφη μέτρηση φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και να μπει στη «μάχη» των play offs.

Aναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ:

«Η προπόνηση της Τετάρτης (26.03) ήταν αφιερωμένη στο μεγαλύτερο κομμάτι της στην τακτική, ενώ στο ξεκίνημα οι παίκτες έκαναν προθέρμανση, δούλεψαν στο passing game κι έπαιξαν παιχνίδι κατοχής.

Διαβάστε επίσης: Καντσελιέρι: «Να είμαστε ο εαυτός μας – Θα είναι γεμάτο το γήπεδο με τη Σολέ»

Ο Ζόαν Σάστρε έμεινε εκτός προπόνησης καθώς ταλαιπωρείται από ιγμορίτιδα και φαρυγγίτιδα, όπως κι ο Ομάρ Κόλεϊ που εξασφάλισε ειδική άδεια, λόγω προσωπικού προβλήματος.

Ο Γιόνι Ότο ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ατομικό στο γήπεδο έκανε ο Ντέγιαν Λόβρεν.

Την Πέμπτη (27.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από