Προπονητής Περού: «Η πόρτα είναι ανοιχτή για τον Κάλενς, όταν επιστρέψει»

Προπονητής Περού: «Η πόρτα είναι ανοιχτή για τον Κάλενς, όταν επιστρέψει»

Ο προπονητής της εθνικής Περού, Όσκαρ Ιμπάνιες μίλησε για την κατάσταση του Αλεξάντερ Κάλενς, τονίζοντας ότι η πόρτα είναι ανοικτή, όταν επιστρέψει.

Ο τεχνικός της εθνικής ομάδας του Περού, Όσκαρ Ιμπάνιες, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην κατάσταση του Αλεξάντερ Κάλενς. Σε αυτές ανέφερε, ότι ο παίκτης της ΑΕΚ ακολουθεί όλες τις ιατρικές συστάσεις και έχει όλη την υποστήριξη που χρειάζεται.

O 57χρονος τόνισε ότι η πόρτα της εθνικής θα είναι ανοιχτή, όταν ο αμυντικός της Ένωσης επιστρέψει στην ενεργό δράση. Επίσης, δήλωσε ότι ο Κάλενς δεν πρέπει να βιαστεί, διότι θα ήταν προτιμότερο να πάει βήμα-βήμα.

Διαβάστε επίσης: Τα νεότερα για τον Γκος, το νέο συμβόλαιο και η σοφή κίνηση με τον Λι

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιμπάνιες για τον Κάλενς

«Για το θέμα του Αλεξάντερ, το συζήτησα μαζί του. Ακολουθεί όλες τις ιατρικές συστάσεις. Ο Αλεξάντερ έχει όλη την υποστήριξη που χρειάζεται αυτή τη στιγμή, κυρίως από την οικογένειά του και πρέπει να πάει βήμα-βήμα. Ξέρει ότι έχει τις πόρτες της Εθνικής ανοικτές και όταν το θελήσει μπορεί να έρθει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που έχουμε»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ