Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο Φύσσας – Ποιο πόστο αναλαμβάνει

Ο Τάκης Φύσσας επέστρεψε στον Παναθηναϊκό σε διοικητικό ρόλο, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η πράσινη ΠΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τα playoffs της Super League, τα οποία θα εκκινήσει από το -10 από τον πρώτο Ολυμπιακό, με το μεταξύ τους ντέρμπι να έρχεται την 1η μόλις αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι ανακοίνωσαν την επιστροφή του Τάκη Φύσσα, έξι χρόνια μετά την τελευταία συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Έλληνας πρώην ποδοσφαιριστής θα αναλάβει σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού και πρέσβης του τριφυλλιού.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς και πρέσβη του συλλόγου.

Ο Τάκης Φύσσας επιστρέφει στον Παναθηναϊκό έπειτα από έξι χρόνια. Εκτός από ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, έχει υπηρετήσει τον σύλλογο ως διευθυντής ποδοσφαίρου και διευθυντής της ακαδημίας.

Καλωσορίζουμε τον Τάκη στην ομάδα μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από