Ατρόμητος: Εκτός οι τιμωρημένοι Τσιγγάρας, Τσαμάκης και Χουτεσιώτης για το ματς με τον Παναθηναϊκό (pic)

Ατρόμητος: Εκτός οι τιμωρημένοι Τσιγγάρας, Τσαμάκης και Χουτεσιώτης για το ματς με τον Παναθηναϊκό (pic)

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την αποστολή του για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (9/3, 19:00), στην οποία δεν περιλαμβάνονται οι Τσιγγάρας, Τσαμάκης και Χουτεσιώτης.

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (9/3, 19:00), στο Περιστέρι, για την 26η αγωνιστική της Super League. Μία μέρα πριν την αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι ανακοίνωσαν την αποστολή τους, στην οποία δεν συμπεριλήφθηκαν οι Χουτεσιώτης,  Τσιγγάρας και Τσακμάτης, διότι είναι τιμωρημένοι.

Έτσι ο Ατρόμητος δεν θα έχει στη διάθεση του, τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, ενόψει του πιο σημαντικού παιχνιδιού της σεζόν. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία.

Διαβάστε επίσης: Αποθέωση για Ολυμπιακό: «Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης» (vid)

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό

Κοσέλεφ, Σάλτας, Αθανασίου, Σταυρόπουλος, Μανσούρ, Μπρόρσον, Μουντές, Κίνι, Πομόνης, Ουεντραόγκο, Καραμάνης, Παλμεζάνο, Καλοσκάμης, Μίχορλ, Γιουμπιτάνα, Ουάρντα, Καρλίτος, Φαν Βέερτ, Μπάκου, Τζοβάρας, Τσαντίλας.

Δείτε την ανάρτηση του Ατρομήτου, για την αποστολή ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό

Ατρόμητος

Η ομάδα του Περιστερίου θέλει νίκη ή ισοπαλία για να προκριθεί στα play-off των θέσεων 5-8. Σε περίπτωση ήττας, ελπίζουν σε νίκη ή ισοπαλία του Λεβαδειακού στο Αγρίνιο, απέναντι στον Παναιτωλικό (9/3, 19:00). Ο Ατρόμητος αυτή τη στιγμή είναι στην 8η θέση της κατάταξης, με 34 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός είναι 9ος, έχοντας συγκεντρώσει 32 βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 3η θέση, με 49 βαθμούς και κοιτάει πλέον τα play-off των θέσεων 1-4, στα οποία θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής της φετινής σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ