Άρης: Οι δοκιμές και τα εξτρέμ ενόψει ΑΕΚ

Άρης: Οι δοκιμές και τα εξτρέμ ενόψει ΑΕΚ

Ο Ουζουνίδης δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα, με την παρουσία του Σπίκιτς στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής να θεωρείται δεδομένη και τον Ντούντου να διεκδικεί τη θέση στη δεξιά πλευρά από τον Φετφατζίδη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται ότι δεν έχει πάρει, ακόμα, τις οριστικές του αποφάσεις σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο κρίσιμο κυριακάτικο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ. Με δεδομένο ότι η παρουσία του Σπίκιτς στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, το ερωτηματικό έχει να κάνει με τον παίκτη που θα ξεκινήσει στη δεξιά.

Οι Ντούντου και Φετφατζίδης φαίνεται ότι είναι οι δυο βασικοί υποψήφιοι για τη συγκεκριμένη θέση, ενώ σαφώς λιγότερες πιθανότητες για το βασικό σχήμα έχουν οι Ντιαντί και Σαβέιρο.

Διαβάστε επίσης: Μεντιλίμπαρ: Μind games και Mendi…meteo (pics)

Έχει σημαντικές επιστροφές ενόψει του κυριακάτικου αγώνα ο προπονητής του Άρη, καθώς ο Μόντσου εξέτισε την ποινή του και αναμένεται να πάρει τη θέση του παρτενέρ του Σιφουέντες στα χαφ. Ακόμα, ο Μάγιο ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Αντίθετα, εκτός αποστολής αναμένεται να μείνει ο Βέλεθ, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ