«Football Meets Data»: Δεν χάνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός – «Μάχη» για τη δεύτερη θέση (Pic)

Μόνο αν... αυτοκτονήσει θα χάσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, με τις πιθανότητες να είναι συντριπτικά υπέρ του. Τα δεδομένα για τη δεύτερη θέση.

Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από την «Opap Arena», αύξησε τη διαφορά του στους πέντε βαθμούς από τη δεύτερη ΑΕΚ και έκανε μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βάσει των πιθανοτήτων μάλιστα, μοιάζει απίθανο πλέον να χάσει πλέον τον τίτλο.

Σύμφωνα με την πλατφόρμα, «Football Meets Data», που ασχολείται με την ανάλυση των δεδομένων του ποδοσφαίρου, οι Πειραιώτες έχουν 88% πιθανότητες να πάρουν το πρωτάθλημα, έναντι 9% της ΑΕΚ, 2% του Παναθηναϊκού και 1% του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Η συγκινητική αφιέρωση του Τάισον στον πατέρα και τον αδελφό του που έχουν φύγει από τη ζωή (Pic)

Από την άλλη, νέο ενδιαφέρον απέκτησε η «μάχη» για τη δεύτερη θέση που δίνει εισιτήριο στα προκριματικά του Champions League. Αυτό γιατί οι πιθανότητες της ΑΕΚ για τη δυάδα υποχώρησαν κατά 15% μετά την χθεσινή ήττα ενώ του Παναθηναϊκού αυξήθηκαν κατά 8% για να τερματίσει από πάνω της.

Σε πολύ δύσκολη θέση ακόμη και για τη δεύτερη θέση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που τουλάχιστον εξασφάλισε αυτή την αγωνιστική την παρουσία του στα πλέι οφ. Ο Άρης είναι οριστικά πέμπτος και θα παλέψει για το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Conference League εκτός και αν ένας εκ των ΟΦΗ ή Αστέρα Τρίπολης πάρει το Κύπελλο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από