Χωρίς Βαγιαννίδη κόντρα στον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός

Χωρίς Βαγιαννίδη κόντρα στον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός

Στις απουσίες του Παναθηναϊκού ενόψει Παναιτωλικού προστέθηκε και αυτή του Γιώργου Βαγιαννίδη.

Με ακόμη ένα πρόβλημα ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης ένιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο και έμεινε εκτός, μαζί με τους Πελίστρι, Γεντβάι, Πάλμερ-Μπράουν και Μπακασέτα.

Διαβάστε επίσης: Έγινε η αλλαγή: Πάρθηκε η απόφαση από τον Μπαρτζώκα

Η αποστολή του ΠΑΟ:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό (1/3, 8 μ.μ., Ολυμπιακό Στάδιο).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με τακτική και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση σε στατικές φάσεις και τελειώματα. Το πρώτο μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Πελίστρι, Γεντβάι, προτού συνεχίσουν με ατομικό. Πρόγραμμα στο γυμναστήριο λόγω σφιξίματος στο δικέφαλο έκανε ο Βαγιαννίδης. Ατομικό ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μπακασέτας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουί Βιτόρια ανακοίνωσε τα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή. Στη λίστα είναι οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Τετέ, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Μαξίμοβιτς, Σιώπης, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Νίκας, Αράο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ