Ηλιόπουλος: «Θα γίνουν πράγματα που θα τρίβουν τα μάτια τους»

Ηλιόπουλος: «Θα γίνουν πράγματα που θα τρίβουν τα μάτια τους»

Ο Μάριος Ηλιόπουλος παραβρέθηκε στην κοπή πίτας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και μίλησε για το όραμά του για ολόκληρο τον σύλλογο

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ πραγματοποίησε την κοπή στο εστιατόριο «Βυζαντινό» που στεγάζεται εντός της OPAP Arena. To παρών έδωσε και ο Μάριο Ηλιόπουλος που μίλησε για το όραμα που έχει για τον σύλλογο και πως ευελπιστεί να αυξηθούν, στα επόμενα χρόνια, οι υποστηρικτές του «δικεφάλου».

Διαβάστε επίσης: Πανσερραϊκός: Εκτός αποστολής ο Στάικος για το ματς με τον Ατρόμητο

Όσα δήλωσε ο Μάριος Ηλιόπουλος στην κοπή πίτας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

«Είναι χαρά μου να είμαι εδώ. Η ΑΕΚ είναι η μεγάλη ιδέα μας. Είναι η ιδέα μας για την οποία οραματιζόμαστε, για την οποία ζούμε για αυτή. Άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο αλλά ο στόχος είναι κοινός. Θέλουμε να οραματιζόμαστε τις νέες σελίδες, τις λαμπρές κατακτήσεις. Η ΑΕΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, που είναι η καρδιά, καθώς όλα τα αλλά μέλη του σώματος, είναι εξίσου σημαντικά.

Το μεγάλο ατού της ΑΕΚ είναι η ιστορία της αλλά όχι μόνο ως ομάδα που πήρε πρωταθλήματα. Είναι η ομάδα που έχει την πολιτιστική ιστορία, την μοναδική αυτή ιστορία που δεν την έχει καμία ομάδα. Το ξαναλέω, πως μοιραζόμαστε την ίδια σημαία με τον Χριστιανισμό. Τα ιερά μας σύμβολα.

Είναι και ένας λόγος που έχω παρακαλέσει τα ιερά μας σύμβολα να τα κρατάμε πολύ ψηλά, όπως το σύμβολο της μάνας που είναι ιερό και πρέπει να την έχουμε πάνω απ’ όλα. Άλλες ομάδες έχουν περισσότερα πρωταθλήματα αλλά όχι την πολιτιστική ιστορία μας. Δεν έχουν το πάθος, την προσφυγιά της ΑΕΚ. Γιατί μπορείς αν είσαι ΑΕΚ αν και κυνηγημένος να δημιουργείς αυτοκρατορίες. Αυτό να μας εμπνέει όλους μας.

Ένας σπουδαίος λόγος που μπήκα στην ΑΕΚ είναι γιατί αγαπώ τον αθλητισμό, από μικρός σε σχολικούς αγώνες ήμουν πρωταγωνιστής στον στίβο, στο μπάσκετ, και 15 χρόνια πρωταθλητής στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, έχοντας όλα τα ρεκόρ στα βουνά της επικράτειες. Άρα θελουμε εκτός από το ποδόσφαιρο να βοηθήσουμε και τον αθλητισμό. Κάντε λίγο υπομονή, όλα γίνονται με μια βάση.

Θα γίνουν πράγματα που θα τρίβουν τα μάτια τους αυτοί που τους έχουμε απέναντι. Θελουμε δεν θελουμε, έχουμε αντιπαλότητες μακάρι να μην είχαμε, το ευ αγωνίζεσθαι που ονειρεύομαι, όσοι το ακολουθήσουν θα είμαστε κερδισμένοι. Είναι αυτό που έχει την μεγάλη αξία, εσείς οι αθλητές το αντιλαμβάνεστε, το μετάλλιο έχει μεγάλη αξία για εσάς.

Οι ερασιτέχνες το αντιλαμβάνεστε πιο καλά. Τα πρωταθλήματα να είναι αυτά που αξίζουμε να πάρουμε και όχι αυτά που με άλλους τρόπους θα μπορούσαν να έρθουν. Ο κ. Χήνας είπε ότι είμαστε πολίτες που ονειρευόμαστε ιδανικά.

Είμαστε γεννημένοι στον ομφαλό της γης, έχει που ξεκίνησε ο αθλητισμός, η δημοκρατία, σε αυτή την χώρα που είναι προσόν να είσαι πολίτης της. Πρέπει να είμαστε μπροστάρηδες στο ευ αγωνίζεσθαι με την βοήθεια της πολιτείας που μας έχει αφήσει πίσω γιατί δεν υπάρχουν υποδομές. Είστε μικροί ήρωες εσείς οι αθλητές.

Μαζί θα κατακτήσουμε τις νέες λαμπρές σελίδες, το μέλλον όπως αξίζει στη νεολαία έξω από ναρκωτικά, έξω από βρομιά, έξω από χαζά κόνσεπτ υπερηλεκτρονικής διαδικασίας και η ευχή μας είναι στα επόμενα δέκα χρόνια οι δικοί μας φίλαθλοι να είναι 50,60,70% περισσότεροι. Για να δείξουμε τι σημαίνει ΑΕΚ. Ζήτω η ΑΕΚ».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ