Πανσερραϊκός: Εκτός αποστολής ο Στάικος για το ματς με τον Ατρόμητο

Πανσερραϊκός: Εκτός αποστολής ο Στάικος για το ματς με τον Ατρόμητο

Ο Πασχάλης Στάικος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Πανσερραϊκού στο Περιστέρι για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Superleague (22/2, 19:30).

Πρόβλημα τελευταίας στιγμής για τον Πανσερραϊκό: O Χουάν Φεράντο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πασχάλη Στάικου, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ μετά από απόφαση του Ισπανού τεχνικού έμεινε εκτός και ο Τέρζιτς.

Διαβάστε επίσης: Μεντιλίμπαρ:«Έχω αποφασίσει τον αντικαταστάτη του Τσικίνιο»

Αντίθετα, στην διάθεση του προπονητή του Πανσερραϊκού επιστρέφουν οι Μπετανκόρ, Σαλαζάρ, Φαρές, Γκουγκεσασβίλι, Μπέργκστρεμ και Λιάσος, οι οποίοι ήταν τιμωρημένοι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στις Σέρρες.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Ντάβιντσον, Καραμανώλης, Καρασαλίδης, Μπέργκστρεμ, Βόλνεϊ, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Φαρές, Ουαγκέ, Ομεονγκά, Πιρές, Ζελέν, Λιάσος, Χατζηστραβός, Ντέλετιτς, Σοφιανός, Γκαλβάν, Σαλαζάρ, Μπετανκόρ.

Ο Πανσερραϊκός βρίσκεται 11ος στην βαθμολογία της Stoixhman Super League(22β) και ψάχνει βαθμούς στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, ώστε να απομακρυνθεί όσο περισσότερο γίνεται από την ζώνη υποβιβασμού.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται 9ος με 28 βαθμούς και προέρχεται από ήττα από την ΑΕΚ με 2-1, μετά από το αποκαρδιωτικό γκολ του Μάνταλου στο 94′ στην Φιλαδέλφεια. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία(πρώην προπονητής του Πανσερραϊκού) ψάχνει μια θέση στην οκτάδα, για να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισητήριο. Μπροστά του με 2 βαθμούς παραπάνω ο ΟΦΗ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ