Με Λαμέλα σέντερ φορ η ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο, εκτός αποστολής ο Μαρσιάλ (Pic)

Με Λαμέλα σέντερ φορ η ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο, εκτός αποστολής ο Μαρσιάλ (Pic)

Ο Λαμέλα ξεκινά στην κορυφή της επίθεσης για την ΑΕΚ στο ματς με τον Ατρόμητο, με τον Μαρσιάλ να μένει εκτός αποστολής.

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην άδεια «Opap Arena», με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει τον Λαμέλα στην κορυφή της επίθεσης μιας και ο Μαρσιάλ έμεινε εκτός αποστολής με ενοχλήσεις.

Ο Στρακόσα θα είναι στο τέρμα, οι Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί τετράδα στην άμυνα, με τους Γιόνσον, Περέιρα και Λιούμπισιτς στον άξονα. Ο Ελίασον θα είναι δεξιά στην επίθεση, ο Πινέδα αριστερά και ο Λαμέλα στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης: ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 2-1: Ο Νους υπέγραψε τη νίκη των Κρητικών με κεφαλιά στο 92′

Στον πάγκο: Μπρινιόλι, Πήλιος, Μήτογλου, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Κοϊτά, Τσιλούλης, Φερνάντες και Θεοδωρίδης.

Η ενδεκάδα του Ατρόμητου: Χουτεσιώτη, Κίνι, Σταυρόπουλος, Μπρόρσον, Αθανασίου, Μουντές, Καραμάνης, Τσιγγάρας, Γιουμπιτάνα, Μπακού και Τζοβάρα.

Στον πάγκο: Κοσέλεφ, Μίχορλ, Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Καλοσκάμης, Τσαντήλας, Πομώνης, Παλμεζάνο και Τσακμάκης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ