Στην Σπόρτ ο Σέρτζιο Ολιβέιρα (pic)

Στην Σπόρτ ο Σέρτζιο Ολιβέιρα (pic)

Βραζιλιάνικα ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Σέρτζιο Ολιβέιρα αναμένεται την Κυριακή να βρίσκεται στο Ρεσίφε για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό υπογράφοντας για δύο χρόνια.

Ήταν η τελευταία εκκρεμότητα από τον Γενάρη. Και αν πατήσαμε 15 του Φλεβάρη για να διευθετηθεί όπως όλα δείχνουν έχει να κάνει με την διαφορά στις ημερομηνίες που κλείνουν οι μεταγραφές στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα κλείνει γρήγορα-γρήγορα το κεφάλαιο Ολυμπιακός στην καριέρα του που σίγουρα δεν θα μνημονεύεται στην πορεία των χρόνων.

Ήρθε τον Σεπτέμβριο ως η τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού αλλα δεν κατάφερε στιγμή να πείσει τον Χοσέ ΛουίςΜεντιλίμπαρ πως αξίζει παραπάνω ευκαιρίες από όσες πήρε. Σύμφωνα με όσα γράφουν εδώ και λίγη ώρα στην Βραζιλία ο Σέρτζιο Ολιβέιρα τα έχει μαζέψει και την Κυριακή αναμένεται στο Ρεσίφε για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην τοπική Σπόρτ υπογράφοντας όπως τονίζεται σε όλα τα δημοσιεύματα διετές συμβόλαιο.

Ο 32χρονος Πορτογάλος που ήρθε από την Γαλατάσαραι τον Σεπτέμβριο αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα σε 14 αναμετρήσεις με σύνολο αγωνιστικών λεπτών 534΄. Έπαιξε σε 9 ματς πρωταθλήματος, 2 Κυπέλλου και 2 Γιουρόπα Λιγκ στην συντριπτική τους πλειοψηφία ως αλλαγή.

Η αποχώρηση του Ολιβέιρα είχε δρομολογηθεί από τις αρχές του Γενάρη πριν καν έρθει στον Ολυμπιακό ο Αντρέ Όρτα που έπιασε άλλη μια θέση στο ρόστερ με τον Μεντιλίμπαρ να τον πιστεύει και να τον υπολογίζει κάτι που τελικά δεν μπόρεσε να κάνει με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ