ΑΕΚ: Η ξεχωριστή εμπειρία του Σοάρες στην «Opap Arena» (vid)

ΑΕΚ: Η ξεχωριστή εμπειρία του Σοάρες στην «Opap Arena» (vid)

Ο Αλεξάντρε Σοάρες ξεναγήθηκε στην «Opap Arena» και παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό.

Ένας παλιός γνώριμος βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια τις προηγούμενες μέρες. Ο λόγος για τον Αλεξάντρε Σοάρες που αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ για δύο χρόνια (2004-6) και είχε την ευκαιρία να βρεθεί και πάλι κοντά στην ομάδα.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ξεναγήθηκε στην «Opap Arena», παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση ενώ είδε και το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό από τα επίσημα του γηπέδου. Μπορεί να έχουν περάσει περίπου 20 χρόνια από τότε που έφυγε από την ΑΕΚ, ωστόσο υπάρχουν ακόμη πολλά οικεία πρόσωπα για εκείνον εντός ομάδας και είχε την ευκαιρία να τους δει ξανά από κοντά.

Διαβάστε επίσης: Ένας χρόνος Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ – Η ημέρα που ο Ολυμπιακός έκανε στροφή στην old school φύση του

Η ανάρτηση της ΑΕΚ:

«Ο Αλεξάντρε Σοάρες βρέθηκε και πάλι κοντά στην ΑΕΚ μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια. Ο Βραζιλιάνος πρώην επιθετικός της ομάδας μας (2004-2006) επισκέφθηκε την Ελλάδα πριν από λίγες μέρες και είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στην OPAP ARENA, να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας μας, να γνωριστεί με τους ποδοσφαιριστές, να συναντήσει παλιούς φίλους και συμπαίκτες και βέβαια να φωτογραφηθεί στο «πλακάκι» που είναι αφιερωμένο σε αυτόν, στο Walk of Fame έξω από το γήπεδο, και να επισκεφθεί το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ. Ήταν μία μέρα συγκίνησης και αναμνήσεων για τον «Γιαννάκη» που επιπλέoν είχε και το προνόμιο να είναι ένας από τους λίγους που παρακολούθησαν τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό το βράδυ της Κυριακής».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ