Μαλεζάς: «Με αυτή τη νίκη γεμίσαμε αυτοπεποίθηση, αλλά είναι απλά τρεις βαθμοί»

Μαλεζάς: «Με αυτή τη νίκη γεμίσαμε αυτοπεποίθηση, αλλά είναι απλά τρεις βαθμοί»

Στην αυτοπεποίθηση που απέκτησε Athens Kallithea μετά το «διπλό» δτην έδρα του Ατρομήοτυ στάθηκε ο Στέλιος Μαλεζάς μετά την λήξη του αγώνα ενώ σημείωσε πως ο «δρόμος» για την σωτηρία είναι μακρύς

Νίκης μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για την Athens Kallithea που πέρασε με 2-1 από την έδρα του Ατρομήτου  για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Στέλιος Μάλεζας σημείωσε πως υπάρχει ακόμα «δρόμος» για την παραμονή, ενώ αναφέρθηκε και στο άλλοτε συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ και προπονητή του Ατρομήτου, Πάμπλο Γκαρσία.

Διαβάστε επίσης: Σοκ στον Παναθηναϊκό: Και άλλη θλάση μαζεμένη- Νοκ άουτ για δύο εβδομάδες παίκτης-κλειδί

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Στέλιος Μαλεζάς:

«Αυτή η νίκη μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Σίγουρα αυτοπεποίθηση αλλά δεν είναι τίποτα περισσότερο από τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Ατρομήτου έχει δείξει ότι είναι πολύ καλή, προέρχονταν από δύο συνεχόμενες νίκες, είχε αυτοπεποίθηση και αυτό της βγήκε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό να κάνουμε το παιχνίδι μας και μέχρι και το 75’ δικαιωθήκαμε. Από εκεί και πέρα υποφέραμε αρκετά αλλά άμα θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου πρέπει να υποφέρεις».

Για το γεγονός ότι είχε αντίπαλο τον Πάμπλο Γκαρσία με τον οποίο είχαν υπάρξει συμπαίκτες, σχολίασε: «Με τον Πάμπλο μας συνδέει μακροχρόνια φιλία, ήμασταν τόσα χρόνια μαζί, συνεργαστήκαμε και ως προπονητές στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι και η ζωή και το ποδόσφαιρο μας έφερε αντιμέτωπους σε τέτοιες καταστάσεις».

Από την άλλη ο Γκαρσία αναρωτήθηκε τον λόγο που ο Ατρόμητος δεν αποδίδει στο Περιστέρι, ενώ αποθέωσε τον Στέλιο Μαλεζά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκαρσία:

«Δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένη φάση, από το κόρνερ, δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά θα μπορούσαμε να το γυρίσουμε στο β’ ημίχρονο γιατί βελτιωθήκαμε. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, χάσαμε και ένα πέναλτι, δυσκολευόμαστε στο γήπεδο μας και δεν ξέρω γιατί. Θα προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε μας μένουν τέσσερα παιχνίδια, και θα πρέπει να συνεχίσουμε, να βελτιωθούμε για να κάνουμε κάτι διαφορετικό».

Για τον Στέλιο Μαλεζά με τον οποίο έχουν υπάρξει συμπαίκτες: «Πάντα χαίρομαι γι’ αυτόν γιατί ανέλαβε μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας, ήμασταν συνάδελφοι και στο uefa pro που ήταν σημαντικό. Υπάρχουν και άλλοι προπονητές σε μικρή ηλικία, τύχη να έχουν και να δουλεύουν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ