Η εντεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη – Εκτός αποστολής οι Ντραγκόφσκι και Σβιντέρσκι (pic)

Η εντεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη – Εκτός αποστολής οι Ντραγκόφσκι και Σβιντέρσκι (pic)

Οι επιλογές του Ρούι Βιτόρια για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη. Γιατί έμειναν εκτός αποστολής Ντραγκόφσκι και Σβιντέρσκι.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Άρη για την 22η αγωνιστική της Super League, με τον Ρούι Βιτόρια να κάνει γνωστή την εντεκάδα των «πράσινων».

Ο Ντραγκόφσκι που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση έμεινε εκτός αποστολής και έτσι ξεκινά ο Λοντίγκιν, με τους Βαγιαννίδη, Ίνγκασον, Πάλμερ-Μπράουν και Μλαντένοβιτς τετράδα στην άμυνα. Τσέριν, Μαξίμοβιτς και Ουναΐ θα είναι στον άξονα, οι Τετέ-Τζούριτσιτς στα άκρα και ο Ιωαννίδης στην κορυφή της επίθεσης. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Σβιντέρσκι με πυρετό.

Διαβάστε επίσης: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της θύρας 7 -«Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε» (vid)

Στον πάγκο: Λίλο, Μαξ, Σένκεφελντ, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Λημνιός, Σιώπης, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ